eTrend Konferencia
  • Címkék:

  Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont (Oktatási Hivatal) 2023. november 24-25-én ‒ immár hatodik alkalommal ‒ rendezte meg az eTrend Konferenciát, idén Budapesten - a köznevelésben és szakképzésben tanító pedagógusoknak, oktatóknak. A konferencia témája: Oktatás és innováció ‒ az eTwinning kreatív alkalmazása. A konferencia egyik legjobban várt eseménye a mesterséges intelligencia témája köré szervezett kerekasztal-beszélgetés volt.

  January 11, 2024 14:17
  • Címkék:

  Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont (Oktatási Hivatal) 2023. november 24-25-én ‒ immár hatodik alkalommal ‒ rendezte meg az eTrend Konferenciát, idén Budapesten - a köznevelésben és szakképzésben tanító pedagógusoknak, oktatóknak. A konferencia témája: Oktatás és innováció ‒ az eTwinning kreatív alkalmazása. A konferenciáról készült összefoglalót cikkünkben olvashatják. 

  November 29, 2023 09:00
  • Címkék:
  Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont, 2023. november 24-25-én ‒ immár hatodik alkalommal ‒ rendezi meg az eTrend Konferenciát, idén Budapesten.
  October 19, 2023 17:27
  • Címkék:
  Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont idén ötödik alkalommal rendezte meg az eTrend Konferenciát, online formában A jövőnk szép, fenntartható, közös: az iskolák és az Új Európai Bauhaus címmel, a köznevelésben és szakképzésben tanító pedagógusoknak, oktatóknak. A konferenciáról készült összefoglalót cikkünkben olvashatják. 
  November 30, 2022 17:17
  • Címkék:

  Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont, 2022. november 25-én, - immár ötödik alkalommal - ismét megrendezi az eTrend Konferenciát, online formában. A konferencia témája: A jövőnk szép, fenntartható, közös: az iskolák és az Új Európai Bauhaus
  Minden érdeklődő pedagógust szeretettel várunk az eseményre!  

  November 15, 2022 15:50
  • Címkék:
  Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont idén negyedik alkalommal, a Médiatudatosság és félretájékoztatás témájában rendezte meg az eTrend Konferenciát, köznevelésben és szakképzésben tanító pedagógusoknak, oktatóknak. A konferenciáról készült összefoglalót cikkünkben olvashatják. Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont idén negyedik alkalommal, a Médiatudatosság és félretájékoztatás témájában rendezte meg az eTrend Konferenciát, köznevelésben és szakképzésben tanító pedagógusoknak, oktatóknak. A konferenciáról készült összefoglalót cikkünkben olvashatják. 

  Tovább
  November 26, 2021 08:08
  • Címkék:
  Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont negyedik alkalommal rendezi meg az eTrend Konferenciát, amelynek idei témája a Médiaműveltség és félretájékoztatás. A programmal és regisztrációval kapcsolatos részletekért olvassa tovább felhívásunkat. 

  Tovább
  October 25, 2021 14:49
  • Címkék:
  Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont 2020. december 8-án szervezte meg a III. eTrend Konferenciát, online formában. Az eseményen részt vevő pedagógusok megismerkedhettek magával az eTwinning Programmal, valamint számos klímaváltozás témáját feldolgozó jógyakorlattal. Workshopjaink középpontjában olyan, a klímaváltozással kapcsolatos hazai kezdeményezések álltak, mint az Ökoiskola, Zöld óvodák, Fenntarthatósági Témahét. Az érdeklődők bepillanthattak a szabadulószobák csodás világába, és megismerhették, hogyan tudnak eTwinning projekteket indítani. 
  A plenáris előadások, valamint workshopok előadásait a cikkben tekintheti meg.
  Tovább olvasom
  December 15, 2020 09:22
  • Címkék:
  Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont 2020. december 8-án ismét megrendezi az eTrend Konferenciát, idén online formában. A konferencia programja a klímaváltozás témájában fog megvalósulni. Minden érdeklődő pedagógust szeretettel várunk az eseményre!  
  Részletek és regisztráció
  November 24, 2020 10:15