Friss

    Címkék:
Hamarosan indul az új eTwinnig portál, amely új felületen, a European School Education Platformon lesz elérhető. Az új portál a továbbiakban EU Login felhasználói fiókkal lesz majd használható. Tehát amennyiben még nem rendelkezik EU Login belépővel, kérjük az útmutató szerint hozzon létre egy fiókot, ügyelve arra, hogy ugyanazzal az e-mail címmel készítse el, mint amelyikkel az eTwinning felületen is regisztrált, így zökkenőmentesen érheti el korábbi eTwinninges munkáit az új oldalon.
22.04.27
    Címkék:
  • kurzus
„A szakmai tantárgyak megerősítése az eTwinning szakképzési projektjeiben” címmel kerül megrendezésre a következő Online eTwinning PDW (Szakmai Továbbképző Műhely). A Központi Szolgáltató Pont szervezésében megvalósuló eseményre 2022. május 9., éjfélig tudnak jelentkezni.  Az online eseményre olyan szakképzésben dolgozó a téma iránt érdeklődő, kezdő vagy haladó eTwinningező, bármely tantárgyat oktató kollégák jelentkezését várjuk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi az eseményen való aktív, eredményes részvételt. További információ a részletes leírásban.
22.04.27
    Címkék:
Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja egy átfogó felmérést készített a program hazai helyzetéről, a magyar pedagógusok eTwinning programmal kapcsolatos véleményéről, tapasztalatairól. A felmérés célja az volt, hogy szolgáltatásainkat a magyar pedagógusok igényeihez igazítsuk, segítsük munkájukat és lehetővé tegyük minél több sikeres eTwinning projekt megvalósulását. A kérdőívek kiértékelését, a levont következtetéseket egy kiadvány formájában a hazai eTwinning közösség számára is elérhetővé tettük.
https://www.etwinning.hu/admin/download/document/143
22.04.27