Friss

    Címkék:

Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont minden évben számos hazai és külföldi eseményre delegál aktív, magyarországi köznevelési intézményekben tanító pedagógusokat. Ezekre az eseményekre a résztvevők válogatása pályázat útján zajlik. Alábbi cikkünkben segítséget szeretnénk nyújtani azon érdeklődőknek, akik még csak fontolgatják, hogy éljenek-e ezzel a lehetőséggel, de azoknak is, akik már nyújtottak be pályázatot.

19.03.13
    Címkék:
Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja 2019 őszén is változatos témájú webináriumok keretében nyújt szakmai továbbképzési lehetőségeket a digitális kompetenciafejlesztés iránt érdeklődő pedagógusoknak. A webináriumok időpontjait és témáit az Események menüpont alatt találja!
19.09.04
    Címkék:
Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont minden év őszén megrendezi az eTwinning Magyarország Versenyt, ahol olyan projektek csapatai mutathatják be munkájukat, amelyek az adott évben elnyerték a Nemzeti Minősített eTwinning Projekt címet. A három kategóriába tartozó csoportok kreatív és változatos bemutatókkal készültek az október 17-i megmérettetésre, amelyen összesen 12 csapat indult. Másnap, október 18-án, a versenyző diákok és pedagógusaik részt vehettek az eTwinning Gyereknapon, melyet az Aeroparkba szerveztünk.
19.10.22