Friss

  Címkék:
 • digitáliseszközök
 • képzés
 • eTwinning
 • továbbképzés
 • 30órás
Ismét megrendezésre kerül a 30 órás, akkreditált „Nemzetközi együttműködések megvalósítása és a digitális kompetencia fejlesztése az eTwinning program keretében” című továbbképzés Budapesten, magyarországi köznevelési intézményben tanító, aktív pedagógusok részére!
Tovább olvasom
19.10.07
  Címkék:
Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont számtalan szakmai továbbképzési lehetőségről gondoskodik a program iránt érdeklődő, illetve a programban résztvevő pedagógusok számára. A lehetőségek tárháza 2020-ban is nyitva áll a projektalapú, digitális kompetenciafejlesztés és az egész Európán átívelő eTwinning Program felé nyitott, köznevelési intézményekben dolgozó, aktív pedagógusoknak! Cikkünkben a 2020-ban tervezett lehetőségekkel kapcsolatban osztunk meg néhány információt.
Tovább olvasom
19.11.29
  Címkék:
A Sulinetwork-díj szakmai elismerésben 2012-től azok a pedagógusok és oktatási szakemberek részesülnek, akik kiemelkedő tevékenységükkel hozzájárultak a digitális írástudás fejlesztésének pedagógiai-módszertani támogatásához, valamint az info-kommunikációs technológia újszerű oktatási alkalmazásainak elterjesztéséhez. Most ismét jelölheti kollégáját, ismerősét! 
Tovább olvasom
19.12.12