Friss

    Címkék:
2022-ben az Európai Bizottság School Education Gateway és eTwinning platformja beolvad az Európai Iskolai Oktatási Platformba: minden tartalom és szolgáltatás egy helyen lesz megtalálható. Kérjük tájékozódjon, hogyan érinti ez az Ön School Education Gateway és eTwinning felhasználói fiókjait!
22.07.30
    Címkék:

Az eTwinning Szlovákiai Szolgáltató Pontja szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Pozsonyban 2022. november 10-12. között, melynek témája:A virtuális együttműködéshez szükséges készségek elsajátítása az óvodában”. A szemináriumon szívesen látják a kezdő eTwinningező pedagógusokat.

22.09.07
    Címkék:

Amint arról korábban már hírt adtunk, 2022-ben az Európai Bizottság School Education Gateway és eTwinning platformja beolvad az Európai Iskolai Oktatási Platformba: European School Education Platform, ESEP - minden tartalom és szolgáltatás egy helyen lesz megtalálható a https://school-education.ec.europa.eu/en címen. A platform első (béta) verziója 2022. júniusban indult el. Jelenleg az eTwinning alapfunkcióit nyújtja, ami az új eTwinningezők regisztrációjához és a projektek megvalósításához szükséges.

22.09.12