Friss

    Címkék:
Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont minden évben versenyt hirdet a programban résztvevő magyar pedagógusok számára. A verseny elsődleges célja, hogy megismerjük az óvodák és iskolák eTwinninges munkáját, valamint elismerésben részesítsük a pedagógusok és diákcsoportok eredményes együttműködését.

Tovább
21.06.08
    Címkék:
A Nemzeti Minősítésre egy online űrlapon keresztül jelentkezhet az eTwinning Live felületén projektje alatt a „jelentkezés Minősített eTwinning projekt címre” kattintva. 

Minősített eTwinning projekt címre jelentkezés részleteit és feltételeit ezen a linken olvashatja. További információk ide kattintva tekinthetők meg

Ha NEM kíván a Versenyre jelentkezni, a Minősített eTwinning projekt címre jelenetkezés határideje: 2021. október 13. (Kérjük, lehetőség szerint a határidő előtt küldje be jelentkezését!)
21.06.16
    Címkék:
Az eTwinning Albán Szolgáltató Pontja partnerkereső szemináriumot szervez Tirana városában, 2021. szeptember 7 és 9. között, melynek címe: „To Learn Through eTwinning in Pandemic Conditions”. A partnerkereső szemináriumot magyarországi általános iskolában tanító, kezdő eTwinningező pedagógusoknak ajánljuk!

Tovább
21.06.17