Friss

    Címkék:
Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont minden évben versenyt hirdet a programban résztvevő magyar pedagógusok számára. A verseny elsődleges célja, hogy megismerjük az óvodák és iskolák eTwinninges munkáját, valamint elismerésben részesítsük a pedagógusok és diákcsoportok eredményes együttműködését. A versenyre jelentkezés feltétele, hogy projektje elnyerje a Nemzeti Minősítést (Quality Label). A minősítésre egy online űrlapon keresztül jelentkezhet az eTwinning Live felületén projektje alatt a „jelentkezés Minősített eTwinning projekt címre” kattintva.
22.05.25
    Címkék:
2022-ben az Európai Bizottság School Education Gateway és eTwinning platformja beolvad az Európai Iskolai Oktatási Platformba: minden tartalom és szolgáltatás egy helyen lesz megtalálható. Kérjük tájékozódjon, hogyan érinti ez az Ön School Education Gateway és eTwinning felhasználói fiókjait!
22.07.30
    Címkék:

Az Európai Iskolai Oktatási Platform első (béta) verziója 2022. június 3-án indult el. Jelenleg az eTwinning alapfunkcióit nyújtja, ami az új eTwinningezők regisztrációjához és a projektek megvalósításához szükséges. A következő kiadások a frissített, bővített funkciókkal és tartalommal a következő hónapokban várhatók.

 

22.08.11