Friss

    Címkék:
Ismét megrendezésre kerül a 30 órás, akkreditált „Nemzetközi együttműködések megvalósítása és a digitális kompetencia fejlesztése az eTwinning program keretében” című továbbképzés Budapesten, magyarországi köznevelési intézményben tanító, aktív pedagógusok részére!
Tovább olvasom
19.10.07
    Címkék:
Az eTwinning Programban fontosnak tartjuk, hogy megfelelő megbecsülést és elismerést kapjanak a minőségi projekteket készítő pedagógusok. A virtuális együttműködések akkor esélyesek a minősítés elnyerésére, ha a projektmunkák egyértelműen megfelelnek bizonyos nemzeti és európai elvárásoknak. Cikkünkben a Nemzeti Minősítés elnyeréséhez szükséges feltételeket és az értékelés folyamán alkalmazott kritériumrendszert mutatjuk be részletesen.
Tovább olvasom
20.06.25
    Címkék:
2020-ban az eTwinning éves témája a klímaváltozás és környezeti kihívások. A környezettudatos nevelést nem lehet elég korán elkezdeni, így az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja projekttervkészítő versenyt hirdet a 2020. szeptember 1. és október 31. közötti időszakra. A versenyre készített projekttervek közül a legkreatívabb és legzöldebb ötleteket fogjuk díjazni!
Részletekért olvassa tovább cikkünket.
20.08.27