Friss

    Címkék:
Május 31-én 12:00 órakor indul az új eTwinnig portál, amely új felületen, a European School Education Platformon lesz elérhető. Az új portál a továbbiakban EU Login felhasználói fiókkal lesz majd használható. Tehát amennyiben még nem rendelkezik EU Login belépővel, kérjük az útmutató szerint hozzon létre egy fiókot, ügyelve arra, hogy ugyanazzal az e-mail címmel készítse el, mint amelyikkel az eTwinning felületen is regisztrált, így zökkenőmentesen érheti el korábbi eTwinninges munkáit az új oldalon. Május 27. után a jelenlegi oldalon nem lehet már regisztrálni illetve új projektet indítani.
22.04.27
    Címkék:
Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont minden évben versenyt hirdet a programban résztvevő magyar pedagógusok számára. A verseny elsődleges célja, hogy megismerjük az óvodák és iskolák eTwinninges munkáját, valamint elismerésben részesítsük a pedagógusok és diákcsoportok eredményes együttműködését. A versenyre jelentkezés feltétele, hogy projektje elnyerje a Nemzeti Minősítést (Quality Label). A minősítésre egy online űrlapon keresztül jelentkezhet az eTwinning Live felületén projektje alatt a „jelentkezés Minősített eTwinning projekt címre” kattintva.
22.05.25
    Címkék:
Csaknem háromszázan vettek részt 2022. június 1-jén a Tempus Közalapítvány által megrendezésre került „Az Erasmus+ ajtókat nyit! Konferencia az inklúzió jegyében” című szakmai rendezvényen. Idén ünnepli 35. születésnapját az Erasmus+ program, ami az Európai Unió egyik legsikeresebb programja. A Tempus Közalapítvány minden évben Nívódíjjal ismeri el a köznevelés, a szakképzés, a felnőtt tanulás és az ifjúság területén megvalósított legkiválóbb magyar koordinálású nemzetközi együttműködéseket.
22.06.29