Friss

    Címkék:
Az iskolák Európa-szerte bezártak, minden diák és tanár otthon tanul és tanít. A magyar tanároknak az elmúlt több mint két hétben sikerült megtalálni azt az osztálytermi rendszert, ahol együtt dolgoznak a diákokkal és a feladatok kiosztásra kerülnek. De a kihívásoknak ezzel nincs vége. Hogyan tudjuk fentartani a diákok motivációját? Hogyan értékeljünk a megváltozott körülmények ellenére? Hogyan tartsuk fent a közösséget, a személyes kapcsolatokat?
Tovább olvasom
20.03.31
    Címkék:
Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont minden évben versenyt hirdet a programban résztvevő magyar pedagógusok számára. A verseny elsődleges célja, hogy megismerjük az óvodák és iskolák eTwinninges munkáját, valamint elismerésben részesítsük a pedagógusok és diákcsoportok eredményes együttműködését.

Tovább olvasom
20.05.19
    Címkék:
Az eTwinning Programban fontosnak tartjuk, hogy megfelelő megbecsülést és elismerést kapjanak a minőségi projekteket készítő pedagógusok. A virtuális együttműködések akkor esélyesek a minősítés elnyerésére, ha a projektmunkák egyértelműen megfelelnek bizonyos nemzeti és európai elvárásoknak. Cikkünkben a Nemzeti Minősítés elnyeréséhez szükséges feltételeket és az értékelés folyamán alkalmazott kritériumrendszert mutatjuk be részletesen.
Tovább olvasom
20.06.25