Friss

    Címkék:
Tudta, hogy az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja a saját honlapján, hírlevelén és Facebook oldalán kívül még saját YouTube csatornát is működtet? Itt nem csak lejátszási listáinkat, de webináriumaink felvételeit is bármikor visszanézheti. Ehhez nem kell mást tennie, mint ellátogatni az eTwinning Hungary YouTube csatornájára, és feliratkozni, hogy Ön is tagja legyen az eTwinning YouTube közösségének! Iratkozzon fel, nézze meg videóinkat és nyerjen eTwinninges ajándéktárgyakat!
19.02.25
    Címkék:

Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont minden évben számos hazai és külföldi eseményre delegál aktív, magyarországi köznevelési intézményekben tanító pedagógusokat. Ezekre az eseményekre a résztvevők válogatása pályázat útján zajlik. Alábbi cikkünkben segítséget szeretnénk nyújtani azon érdeklődőknek akik még csak fontolgatják, hogy éljenek-e ezzel a lehetőséggel, de azoknak is, akik már nyújtottak be pályázatot.

19.03.13
    Címkék:
Idén is ezernél több európai köznevelési intézmény nyerte el az eTwinning Iskola címet. Az 1004 nyertes iskola között 6 magyarországi intézmény is szerepel, összesen 8-ra emelve a hazai eTwinning Iskola cím birtokosainak a számát! A kitüntetett hazai iskolák listáját a folytatásban olvashatja.
19.03.19