Friss

    Címkék:
Az eTwinning Program hazai történetének legfontosabb és egyben legsikeresebb programja a minden évben megrendezésre kerülő eTwinning Magyarország Verseny. Idén ismét személyesen rendeztük meg az eseményt, 2021. október 14-én. A helyezettek listáját cikkünkben olvashatja.

Tovább
21.10.18
    Címkék:
Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont idén negyedik alkalommal, a Médiatudatosság és félretájékoztatás témájában rendezte meg az eTrend Konferenciát, köznevelésben és szakképzésben tanító pedagógusoknak, oktatóknak. A konferenciáról készült összefoglalót cikkünkben olvashatják. Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont idén negyedik alkalommal, a Médiatudatosság és félretájékoztatás témájában rendezte meg az eTrend Konferenciát, köznevelésben és szakképzésben tanító pedagógusoknak, oktatóknak. A konferenciáról készült összefoglalót cikkünkben olvashatják. 

Tovább
21.11.26
    Címkék:
Ismét megrendezésre kerül a 30 órás, akkreditált „Nemzetközi együttműködések megvalósítása és a digitális kompetencia fejlesztése az eTwinning program keretében” című ingyenes továbbképzés Budapesten, magyarországi köznevelési intézményben tanító, aktív pedagógusok részére!
Tovább olvasom
22.01.21