Friss

    Címkék:
A 21. század egyik legfontosabb témája a digitális technológia fejlődése. Digitális eszközeink, és ezzel a média is, mindennapjaink elengedhetetlen tartozékai lettek. De vajon tudjuk-e, hogy milyen lehetőségeket tartunk a kezünkben? Tudjuk, hogy milyen hatásoknak vannak kitéve gyermekeink és diákjaink és mi magunk is? Kétrészes cikksorozatunk első részében bemutatjuk a médiaműveltség fontosságát és adunk néhány tippet a médiaértés készségének elsajátításához. 

Tovább
21.04.12
    Címkék:
Az eTwinning Program hazai történetének legfontosabb és egyben legsikeresebb programja a minden évben megrendezésre kerülő eTwinning Magyarország Verseny. Idén ismét személyesen rendeztük meg az eseményt, 2021. október 14-én. A helyezettek listáját cikkünkben olvashatja.

Tovább
21.10.18
    Címkék:
Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont idén negyedik alkalommal, a Médiatudatosság és félretájékoztatás témájában rendezte meg az eTrend Konferenciát, köznevelésben és szakképzésben tanító pedagógusoknak, oktatóknak. A konferenciáról készült összefoglalót cikkünkben olvashatják. Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont idén negyedik alkalommal, a Médiatudatosság és félretájékoztatás témájában rendezte meg az eTrend Konferenciát, köznevelésben és szakképzésben tanító pedagógusoknak, oktatóknak. A konferenciáról készült összefoglalót cikkünkben olvashatják. 

Tovább
21.11.26