Az eTwinning a jövő pedagógusaiért – jó gyakorlatok megosztása tanárképzők számára - ITE (Initial Teacher Education)

Összpontosítson a Blended Intensive Programokra (BIP) az eTwinning és Erasmus+ segítségével.

Csatlakozzon ehhez a szórakoztató és dinamikus Initial Teacher Education (ITE) jó gyakorlatokat bemutató online, angol nyelvű eseményhez, amely kiemeli a Blended Intensive Programokat (BIP), amelyek eTwinning projektekkel kezdődnek, és mobilitási látogatásokká alakulnak, ahol a tanárjelöltek, pedagógushallgatók online ismerkednek meg egymással, mielőtt találkoznának és együtt tanulnának a különböző partner egyetemeken. Az online bemutatón az eTwinning projektek lehetséges típusairól is szó lesz, megosztható és megvitatható példákkal, többek között ötletekkel az idei eTwinning témához: „Well-Being at School."

Tanárképző intézményeknek és pedagógushallgatóknak ajánljuk ezt az eseményt.

Kezdés: 2024. április 9-én 16:00

Előadók:

Richard Powers a németországi Stuttgart Ludwigsburgi Professzionális Oktatási Iskola ITE eTwinning nagykövete és ITE tanára. Minden félévben egy blended learning tanfolyamot tart, „Projektalapú tanulás az eTwinning és Erasmus+ segítségével az interkulturalitásért”, amely nyitva áll minden európai eTwinning pedagógushallgatók számára. Hélène Claeys-szal és munkatársaival jelenleg részt vesz egy BIP vízfenntarthatósági eTwinning projektben, a "A víz folyik és mindig megtalálja az utat" (Franciaország, Törökország, Olaszország, Németország és Spanyolország).

Hélène Claeys- ITE-nagykövet és ITE-tanár a Picardie Jules Verne Egyetem Oktatási és Oktatási Intézetében, Amiens-ben, Franciaországban. Intézetének nemzetközi koordinátora is. Az eTwinning itt különböző kurzusok része, amelyek a nemzetköziesedésről, az interkulturalitásról, a többnyelvűségről, a fenntartható fejlődésre való nevelésről szólnak. Richard Powersszel és munkatársaival jelenleg egy Blended Intensive Programban és eTwinning projektekben vesz részt, amelyek a víz fenntarthatóságával és az iskolai jóléttel foglalkoznak. Hélène és tanítványai 2024 májusában fogadják partnereiket Törökországból, Németországból és Spanyolországból.

Regisztráció >> 

Ha még nem regisztrált az European School Education Platformra és az eTwinningre, kérjük olvassa el az útmutatót, majd kövesse az ott leírtakat:

A webinárium felvétele visszanézhető itt.