Az eTwinning a jövő tanáraiért – online projektpartner-kereső rendezvény tanárképzésben résztvevőknek

eTwinning for Future Teachers – online partner finding fair
Az eTwinning Központi Szolgáltató Pont (CSS) szervezésében kerül sor a tanárképzésben résztvevő jövendő pedagógusok és tanárképzők ITE (Initial Teacher Education) projektpartner-kereső online rendezvényére, angol nyelven.
Az online esemény időpontja:
2024. március 20., 16:00-17:00-ig.

Az eTwinning program hatókörének kiterjesztése érdekében a pedagógus alapképzést nyújtó intézményekkel is együttműködést folytat, ezzel a pedagógus pályára készülő hallgatókat is bevonja az eTwinning tevékenységekbe. Folyamatosan nő azon gyakorlati példák száma, amelyek bizonyítják, hogy az eTwinning beillesztése a pedagógus alapképzésbe jelentős előnyökkel jár mind a hallgatók, mind a pedagógusképző intézmények számára.

Néha nehéz partnereket találni azokhoz a projektekhez, amelyeket a tanárképző intézmények indítanak, vagy azokhoz a projektekhez, amelyeket a diákok a tanári gyakorlat alatt valósítanának meg. A közös munka és kapcsolatfelvétel elősegítésére kerül megszervezésre a következő online rendezvény, melyen 5 pedagógusképző intézmény képviselői mutatják be projektötleteiket. Érdemes regisztrálni és részt venni a rendezvényen, akkor is, ha csak inspirálódni, tájékozódni szeretne.

Regisztráció >>

Tájékoztató az eTwinning a jövő tanáraiért programról >>
Tóth Éva - 21. századi kompetenciafejlesztés az eTwinning program keretein belül - a jövő tanárai számára >>

Ha még nem regisztrált az European School Education Platformra és az eTwinningre, kérjük olvassa el az útmutatót, majd kövesse az ott leírtakat: