Az eTwinning a jövő tanáraiért – webinárium tanárképzésben résztvevőknek

eTwinning for Future Teachers – Webinar for Student teachers
Az eTwinning Központi Szolgáltató Pont (CSS) szervezésében kerül sor a tanárképzésben résztvevő jövendő pedagógusok számára szervezett online rendezvényre, angol nyelven.

Empowering future teachers: strategies for successful eTwinning projects

Ezen a webináriumon a jövendő pedagógusok megismerkedhetnek az eTwinning lehetőségeivel, beleértve az olyan kompetenciákat, mint a digitális készségek, a nyelvtanulás, a projektalapú munkavégzés és a nemzetközi együttműködés. A tanárképzés és a középfokú oktatás eTwinning projektjeinek bevált gyakorlataira mutatnak be néhány példát az előadók. A résztvevők kis csoportokban dolgozhatják ki projektötleteiket és inspirációt kaphatnak egymástól.

Az online esemény időpontja:
2024. május 6., 16:00-17:00-ig.

Előadók: Madeleine Flötotto és Frederik De Laere

Az eTwinning program hatókörének kiterjesztése érdekében a pedagógus alapképzést nyújtó intézményekkel is együttműködést folytat, ezzel a pedagógus pályára készülő hallgatókat is bevonja az eTwinning tevékenységekbe. Folyamatosan nő azon gyakorlati példák száma, amelyek bizonyítják, hogy az eTwinning beillesztése a pedagógus alapképzésbe jelentős előnyökkel jár mind a hallgatók, mind a pedagógusképző intézmények számára.

Érdemes regisztrálni és részt venni a rendezvényen, akkor is, ha csak inspirálódni, tájékozódni szeretne.

Regisztráció >>


Tájékoztató az eTwinning a jövő tanáraiért programról >>
Tóth Éva - 21. századi kompetenciafejlesztés az eTwinning program keretein belül - a jövő tanárai számára >>

Ha még nem regisztrált az European School Education Platformra és az eTwinningre, kérjük olvassa el az útmutatót, majd kövesse az ott leírtakat:

Sikeres eTwinning regisztrációt követően bekapcsolódhat az eTwinning Student Teachers csoportba is.

              0