Bemutatjuk a 2023. évi eTwinning Innováció és Oktatás Díj (eTwinning Prizes 2023) döntőseinek legjobb projektjeit hét videóban
Egy 7 darab videóból álló sorozatot mutatunk be, amelyek a nemzetközi együttműködésekben résztvevő oktatási projektekről szólnak.
 
Ezek a videók a 2023. évi eTwinning Innováció és Oktatás Díj (eTwinning Prizes 2023) legjobb eTwinning díjnyertes projektjei közül kerültek kiválasztásra, és olyan iránymutatásokat adnak, amelyek felbecsülhetetlen értékű tanácsokat és módszereket kínálnak a tanárok számára.

Hogyan tervezhet hatékonyan egy projektet tantervhez igazodva >>
Ismerje meg, hogyan integrálták a díjnyertes projektek a céljaikat a tantervbe, biztosítva a színvonalas oktatást a tanulók bevonásával.

Együttműködés a szülőkkel és az érdekelt felekkel >>
Fedezzen fel stratégiákat a szülőkkel és az érdekelt felekkel való partnerség előmozdítására, egy befogadó és támogató tanulási környezet kialakítására.

Az eTwinning és az Erasmus+ integrálása >>
Hogyan használhatja ki az eTwinning kínálta lehetőségeket az együttműködés során az Erasmus+ mobilitások előtt, alatt és után.

Hogyan lehet elősegíteni az egymás közötti közreműködést a fiatal tanulók között >>
Módszertani segítségnyújtás, hogy a fiatal tanulókat ösztönözzük a csapatmunkára és a kölcsönös támogatásra.

Hogyan lehet előmozdítani a diákok részvételét projektekben és tevékenységekben >>
A tanulók aktív részvételének előmozdítása a siker érdekében.

Különböző korosztályok együttműködése >>
Nézze meg, hogyan használhatja ki a korcsoportok sokféleségét egy eTwinning projektben, és hogyan érheti el a mentorálás és a résztvevők közötti kölcsönös tanulás elősegítésének képességét.

Technológia alkalmazása projektekben >>
Fedezze fel a technológia innovatív felhasználását a digitális platformoktól a feltörekvő eszközökig és forradalmasítsa diákjai tanulási tapasztalatait az eTwinning segítségével.


Forrás: school-education.ec.europa.eu