Csatlakozzon az ESEP új kurzusához - Az MI a tantervfejlesztésben: a tanárképzők átformálják a tanulást

Csatlakozzon az AI in curriculum development: Teacher educators reshaping learning (Az MI a tantervfejlesztésben: a tanárképzők átformálják a tanulást) címen induló angol nyelvű rövid kurzushoz, és ismerkedjen meg az MI oktatási környezetben való alkalmazásának területeivel, a mesterséges intelligencia által támogatott tanterv-tervezéssel, az MI oktatásba való integrációjának etikai szempontjaival és még sok mással.

Kezdés: Április 15-én

A kurzus végére nemcsak az MI tantervfejlesztésbe való integrálását ismerik meg, hanem az MI-eszközök oktatási gyakorlatában való alkalmazásához szükséges készségeket is.

Kik jelentkezhetnek:
tanárok, pedagógus hallgatók, tanárjelöltek, iskolaigazgatók,

Képzési idő:
összesen: 5-10 óra

Ez a kurzus kettős célt kíván elérni: képessé tenni a résztvevőket a tantervek megújítására a mesterséges intelligencia révén, valamint egy etikus, befogadó és hatékony oktatási környezet kialakítása, amely felkészíti a hallgatókat egy olyan jövőre, ahol az MI mindenütt jelen van.

A kurzust aszinkron oktatásban kínálják, vagyis nagyon rugalmasan abban a tekintetben, hogy a résztvevők mikor és hol követik a kurzus tartalmát, és csatlakoznak a tanfolyami tevékenységekhez. Van azonban egy végső határidő a tanfolyami eredménytermék benyújtására. A résztvevőknek aktívan hozzá kell járulniuk a tanfolyami tevékenységekhez munkájuk megosztásával és tanfolyami eredménytermék benyújtásával. Ezt a terméket a kurzus utolsó moduljában küldik be és értékelik a társak vagy a tanfolyam oktatója.

Tanúsítvány:
A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők digitális tanfolyami bizonyítványt kapnak. A tanúsítvány tartalmazza a hallgató nevét és a kurzus főbb adatait, például a becsült tanulási órák számát, a tanulási célokat és a kurzus kezdőlapjára mutató hivatkozást.

Regisztráció >>