Csatlakozzon az eTwinning YouTube közösségéhez és nyerjen eTwinning-ajándéktárgyakat!
Tudta, hogy az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja a saját honlapján, hírlevelén és Facebook oldalán kívül még saját YouTube csatornát is működtet? Itt nem csak lejátszási listáinkat, de webináriumaink felvételeit is bármikor visszanézheti. Ehhez nem kell mást tennie, mint ellátogatni az eTwinning Hungary YouTube csatornájára, és feliratkozni, hogy Ön is tagja legyen az eTwinning YouTube közösségének! Iratkozzon fel, nézze meg videóinkat és nyerjen eTwinninges ajándéktárgyakat!
A YouTube videómegosztó portálon számos olyan hasznos videó található, melyet akár a tanórába, akár a felkészülés folyamatába beilleszthetnek a pedagógus kollégák.
Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont nem csak a Központi, de más európai Szolgáltató Pontok YouTube videóinak megosztásával is támogatja az európai pedagógusközösséget. Ezeket a videókat az eTwinning Hungary csatorna lejátszási listáin találhatja meg minden érdeklődő. Lejátszási listáinkon szerepel többek között a hazai Digitális Témahetek során készült videók, melyeket bármikor visszanézhet.
Feltöltéseink között megtalálja webináriumaink felvételeit, így bárkinek lehetősége van megtekinteni, ha lemaradt róla, vagy éppen újra megnézni, akár részleteiben is.
Hamarosan közzétesszük  januári webináriumaink felvételeit, és a Digitális Témahét videói is folyamatosan felkerülnek lejátszási listánkra.
Ezen kívül elkészült az első, az eTwinninget népszerűsítő videónk, melyet kedvcsinálóként ajánlunk mindenki figyelmébe!
YouTube közösségünk bővítéséhez az Ön segítségére is szükségünk van! Iratkozzon fel a csatornára, kapcsolja be az értesítéseket és nézze meg elsőként az új feltöltésünket vagy megosztott videónkat.
Most az eTwinning Hungary YouTube csatornával nyerhet is!
Iratkozzon fel 2019. február 5. és 2019. március 31. között a csatornánkra és nyerjen eTwinning-ajándékot! A 150. illetve 200. feliratkozó garantált ajándékban részesül. A nyereményjáték végén az összes feliratkozó közül 5 szerencsés nyertest is kisorsolunk, akik szintén eTwinning-ajándékokat nyernek.
Figyelem! A nyereményjátékban való részvétel csak akkor érvényes, ha a feliratkozás mellett a játékos emailben elküldi YouTube felhasználónevét az etwinning@oh.gov.hu email címre.  Az email elküldésével a játékos megerősíti a játékban való részvételi szándékát és elfogadja az Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatunkat. A nyerteseket emailben fogjuk értesíteni. Amennyiben kérdése van, kérjük, az etwinning@oh.gov.hu email címen jelezze azt!