Digitális eszközökkel támogatott projekt alapú tanulás – az Intel® Teach Essentials program
Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont akkreditált, 50 órás pedagógus továbbképzése a digitális kompetencia fejlesztésében már jártas, haladó szintű ismeretekkel rendelkező kollégáknak szól. Ezen a továbbképzésünkön Az eTwinning Program finanszírozásában, kizárólag olyan pedagógusok részvételét tudjuk biztosítani, akik a 30 órás képzésünket már  teljesítették.
A képzés célja, hogy a résztvevők az Intel® Teach Essentials képzés keretében megismerjék a digitális eszközök és módszerek projektpedagógiai alkalmazási lehetőségeit az oktatási intézményekben. A képzés során egy 8 modulból álló tananyag mentén haladva, a résztvevők aktív szereplőként ismerkednek meg a digitális eszközökkel segített projektpedagógia elemeivel, és a gazdag eszköztárra támaszkodva kezdhetik meg ezek beépítését saját gyakorlatukba. Fontosnak tartjuk, hogy a későbbiekben a résztvevők képesek legyenek az iskola helyi adottságainak és céljainak megfelelően kialakítani projekteket és alkalmazni a megismert eszközöket és módszereket.

A képzések helyszínét, időpontját és további részleteket a honlapon az Események menüpont alatt találja. Ha a továbbképzéssel kapcsolatosan kérdése van, írjon az etwinning@oh.gov.hu címre.