Digitális eszközökkel támogatott projekt alapú tanulás – az Intel® Teach Essentials program
Figyelem! A képzésen való részvétel előfeltétele a „Nemzetközi együttműködések megvalósítása és a digitális kompetencia fejlesztése az eTwinning program keretében” című 30 órás képzés teljesítése. Amennyiben a 30 órás képzést sikeresen teljesítette, és tanúsítvánnyal is rendelkezik, jelentkezhet az 50 órás továbbképzésre.  
Időpont: 2021. szeptember 11-12., és 25-26.
Tovább

A továbbképzés időpontja és helyszíne: 2021. szeptember 11-12. és 2021. szeptember 25-26. (2x2 nap), Budapest (1122 Budapest, Maros utca 19-21.)

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 5., éjfél

Szállást csak vidéki jelentkezőknek áll módunkban biztosítani, 2 ágyas elhelyezéssel. (Budapest és vonzáskörzetéből érkező pedagógusoknak nem tudunk szállást biztosítani). 

A szállást, étkezést, valamint a továbbképzés költségeit az eTwinning Program finanszírozza. Étkezési igényét (ételallergia, egyéb igények) kérjük, a képzésszervező felületén jelezze! 

A továbbképzésre kizárólag a Képzésszervező felületen keresztül lehet jelentkezni.

A Képzésszervező elérhetősége.

A regisztráció után a teljes Profil kitöltésére van szükség, továbbképzésre kizárólag akkor tud jelentkezni, ha ezt elvégezte. Ha minden adatot kitöltött (különös figyelemmel az intézményének nevére és adataira), akkor a Meghirdetett képzések menüpontban kattintson a POK képzésekre, majd görgessen le, és a szolgáltatóknál keresse meg az Oktatási Hivatal Pedagógiai-szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztályát. Amennyiben megtalálta a „Digitális eszközökkel támogatott projekt alapú tanulás – az Intel® Teach Essentials program-2017” című képzést, a Jelentkezés gombra kattintva kövesse az utasításokat. A képzésről szóló bővebb információkat is itt fogja megtalálni.

Mivel a részvétel előfeltétele a Nemzetközi együttműködések megvalósítása és a digitális kompetencia fejlesztése az eTwinning program keretében” című 30 órás képzés teljesítése, kérjük, a feltöltendő dokumentumok közé töltse fel a 30 órás eTwinning képzés teljesítését igazoló tanúsítvány másolatát
 
A felület használatához itt talál segítséget.
 

Ha a továbbképzéssel kapcsolatosan kérdése van, kérem, írjon az etwinning@oh.gov.hu címre.