Digitális Témahét 2024 Díjátadó

Digitális Témahét Magyarország egyik legnagyobb digitális pedagógiai eseménye, mely 2016-ban indult útjára az Emberi Erőforrások Minisztériumának kezdeményezésére.Belügyminisztérium támogatásával és az Ökumenikus Segélyszervezet az Oktatásért Alapítvány szakmai koordinációjával kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Digitális Témahét célja, hogy a digitális eszközökkel támogatott projektpedagógia és innovatív pedagógiai módszerek terjesztésén keresztül fejlessze a tanulók digitális kompetenciáját, segítse a 21. századi képességek fejlesztését, támogassa a  innovatív oktatási gyakorlat iránt érdeklődő pedagógusokat, segítse a digitális írástudás és a digitális gyermekvédelem fejlődését, bemutassa a legkorszerűbb oktatástechnológiai fejlesztéseket, pályázati forma keretében forrást biztosítson az innovatív módszereket megvalósító pedagógusok és intézmények számára digitális eszköz ellátottságuk fejlesztésére.

Az idei év nyertes pályázatainak díjátadójára június 17-én került sor az ELTE Lágymányosi Campusán.
A megjelenteket a Belügyminisztérium nevében dr. Balatoni Katalin köznevelési helyettes államtitkár asszony és Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet ügyvezető igazgatója, a Digitális Témahét koordinátora köszöntötte.

A díjazottak listája a Digitális Témahét honlapján tekinthető meg >>

                                                                                                   0

Az eseményen az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont (Oktatási Hivatal) kiállítóként és díjátadóként is részt vett. Az eTwinning ajándékcsomagokat a Digitális Témahét nagykövetei kapták. Az okleveleket és az ajándékcsomagokat az Oktatási Hivatal Pedagógiai-szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztályának vezetője, Merklné Kálvin Mária adta át. Az eTwinning ajándékcsomagokat Bognár Amália, Csányi Judit, Klacsákné Tóth Ágota, Krepsz-Kapai Bernadett, Skultéty Zoltánné és Tóth Éva vehette át. 

2024-es év Digitális Témahét nagykövete: Bognár Amália.

Gratulálunk a díjazottaknak és a Digitális Témahét Nagyköveteknek!

                                                                                                   0

Külön gratulálunk a rangos eseményen díjat nyert eTwinning nagyköveteknek:    

Tóth Évának, aki a Középiskolák kategóriában a BMSZC Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Technikum tanáraként vehette át a kategória első díját a PetrikAid projekttel,

valamint

Benedek Juditnak, aki a Pályázat digitális eszközökkel támogatott pedagógiai projekt(ek)et vagy digitális pedagógiai gyakorlatot megvalósító PEDAGÓGUSOK számára kategóriában 2. helyezett lett.                                                                                  

Gratulálunk a kiváló és előremutató tevékenységükért minden díjazottnak!

Gratulálunk a díjátadó színvonalas megszervezéséhez és lebonyolításához!

                                                                                                  0