DIGITALLY EMPOWERED TEACHERS – egy új eTwinning csoport és webinárium sorozat a SALTO keretében

A SALTO Oktatás-képzés TCA Forrásközpontot az Európai Bizottság hozta létre 2018-ban, hogy támogassa az Erasmus+ nemzeti irodákat képzési és együttműködési tevékenységeik (training and cooperation activities-TCA) fejlesztésében. A SALTO betűszó a Support, Advanced Learning and Training Opportunities (támogatási, haladó tanulási és képzési lehetőségek) rövidítése.

A TCA Forrásközpont a nemzeti ügynökségek általános támogató szerve, melynek a magyar Erasmus+ Nemzeti Iroda, a Tempus Közalapítvány (TPF) ad otthont.

A SALTO E&T TCA RC partnereivel, különösen az NL01-gyel (Holland Nemzeti Ügynökség) együttműködve webinárium-sorozatot szervez az általa koordinált hosszú távú tevékenység (DIGITALISATION LTA 2021-2024) keretében.

A Digitally Empowered Teachers webináriumok bárki számára nyitottak, aki érdeklődik a téma iránt, de kifejezetten azokat a kedvezményezetteket célozzák meg, akik részt vettek a 3 éves projekt ciklusa során szervezett képzési eseményeken (DigLTA TCA). A projekt során a fő cél az Erasmus+ projektek minőségének javítása és az Erasmus+ programba újonnan érkezők bevonzása.

                                                                                                                                                          0
A webináriumsorozat következő eseménye május 16-án lesz, ahol Tóth Éva eTwinning nagykövet, mutatja be a projekt alapú tanulás (PBL) legújabb módszereit:

                                                                                                                                                          0
Időpont: 2024. május 16, 17:00

Regisztráció:  join us on 16 May where you can meet Éva Tóth who will upgrade your knowledge about project-based learning!

A DIGITALISATION LTA 2021-2024 támogatására egy eTwinning csoport is létrejött, mely az ESEP-en érhető el: Digitally Empowered Teachers on the eTwinning platform 

Ez az online csoport oktatók dinamikus közössége, amelyet egyesít az a közös szenvedély, hogy felszabadítsák a technológia erejét tanítási gyakorlatuk gazdagítása érdekében. Elsődleges célja a tudáscsere, a hálózatépítés és a kapacitásépítés elősegítése az Erasmus+ projektek és tagjaik számára.

                                                                                                                                                        0


Forrás:

salto-et.net/news >>

tka.hu/hir >>

Pages | European School Education Platform (europa.eu) >>