eTwinning Éves Konferencia Franciaországban - pályázati felhívás
Az idei eTwinning Éves Konferenciát 2019. október 24-27. között Franciaországban, Mandelieu-la-Napoule városában rendezik meg, melynek központi témája a demokratikus részvétel. A közel 600 fős konferencián az eTwinningező országok Nemzeti Szolgáltató Pontjai és meghívott pedagógusai vesznek részt.
A találkozó célja az, hogy megvizsgálják, hogyan lehet minél hatékonyabban felhívni a diákok figyelmét a demokratikus részvétel fontosságára a mindennapi életben.

A találkozóra olyan pedagógusok jelentkezését várjuk, akiknek angol nyelvtudása (min. társalgási szint) lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunka).
A pályázat során a következő kategóriákba várunk jelentkezőket:

-          intézményvezetők
-          pedagógusok, akik még nem voltak eTwinning konferencián
-          pedagógusok, akik már részt vettek  eTwinning konferencián/szemináriumon de az elmúlt 3 évben NEM utaztak


A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, kapcsolatokat építhetnek más nemzetiségű kollégákkal, hasznos IKT-eszközöket próbálhatnak ki, és leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

Az utazást az eTwinning Nemzeti Szolgáltató Pontja (Oktatási Hivatal) szervezi és a részvétel költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében a Szolgáltató Pont viseli. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megbízási szerződést köt.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid, a témához illő (demokratikus részvétel) angol nyelvű projektötlettel e-mailben lehet az etwinning@oh.gov.hu címen 2019. augusztus 4. éjfélig. A jelentkezéshez és a projektötlet elkészítéséhez kérjük, tekintse át az eTwinning pályázati kisokosát.