eTwinning Hetek 2019-ben is!
Vegyünk részt együtt az eTwinning Hetek programjain! Mint minden évben, idén is megrendezésre kerülnek az eTwinning Hetek, szeptember 30. és október 27. között. Csatlakozzon, böngésszen, eTwinningezzen!
Színes online programok, tanári segédanyagok és cikkek várják az érdeklődőket. Amennyiben még nem kezdte el az idei év témájával kapcsolatos projektjét, most erre is lehetősége van! Regisztrálja a demokratikus részvétel témájával foglalkozó minőségi projektjét az eTwinning Portálon és adja hozzá a #eTw4Democracy hashtaget a projektleíráshoz!

Vegyen részt a Központi Szolgáltató Pont által rendezett online eseményeken és legyen naprakész az idei eTwinning Hetekkel kapcsolatosan!

Az eTwinning Hetek online szemináriumainak felvételeit bármikor megtekintheti! Nem kell mást tennie, mint, hogy belépés után csatlakozik az eTwinning Live felületen az eTwinning Weeks 2019 nevű csoporthoz!

Vegyen részt az alábbi eseményeken:


Az eTwinning Hetek hivatalos oldalát, a hamarosan elérhető teljes eseménylistával és segédanyagokkal ezen a linken találja. Csatlakozzon, böngésszen, eTwinningezzen!