eTwinning képzés Budapesten
Ismét megrendezésre kerül a 30 órás, akkreditált „Nemzetközi együttműködések megvalósítása és a digitális kompetencia fejlesztése az eTwinning program keretében” című továbbképzés Budapesten, magyarországi köznevelési intézményben tanító, aktív pedagógusok részére!
Tovább olvasom
Időpont és helyszín: 
2020. február 14-16. – 1122 Budapest, Maros utca 19-21. (2x16 fős csoportok)

Figyelem! A képzés korábban a „Korszerű pedagógiai módszerek és IKT eszközök alkalmazása az eTwinning program keretében" címmel került megrendezésre. Azoknak a pedagógusoknak, akik azt a képzést teljesítették, nem áll módunkban elfogadni a jelentkezését! 

A 30 órás akkreditált képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az eTwinning nemzetközi projektet és annak pedagógiai, módszertani és technológiai alkalmazási lehetőségeit az oktatási intézményekben.
A képzés specialitása, hogy az eTwinning projekt megismertetésén túl - ahhoz korszerű - az oktatás egyéb területeire is adaptálható pedagógiai-módszertani és IKT módszertani ismereteket is biztosítanak a résztvevők számára, mintegy eszközt adva a kezükbe, projektjeik sikeres megvalósításához.

A képzés jelentős része gyakorlati jellegű és az eTwinning portálokon túl, több hasznos, a digitális kompetencia fejlesztéséhez alkalmazható eszközzel ismerkedhetnek meg és ki is próbálhatják azokat: online irodai szoftverek, képmanipuláció, űrlapkészítés, keresztrejtvény, stb.
 
Ebben az időpontban szállást csak korlátozott számban – az első 16 jelentkezőnek -  áll módunkban biztosítani, kizárólag vidéki jelentkezőknek (2 ágyas elhelyezéssel). (Budapest és vonzáskörzetéből érkező pedagógusoknak nem tudunk szállást biztosítani). Amennyiben Ön igényel szállást, de nem kerül be az első 16 jelentkező közé, felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

A szállást, étkezést, valamint a továbbképzés költségeit az eTwinning Program finanszírozza. Étkezési igényét (ételallergia, egyéb igények) kérjük, a képzésszervező felületén jelezze! 

A továbbképzésre kizárólag a Képzésszervező felületen keresztül lehet jelentkezni.
A Képzésszervezőt erre a linkre kattintva éri el.

A regisztráció után a teljes Profil kitöltésére van szükség, továbbképzésre kizárólag akkor tud jelentkezni, ha ezt elvégezte. Az összes adat megadása után, a Képzések menüpontban a legördülő listából válassza ki az Oktatási Hivatal Pedagógiai-szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztályát, keressen rá az eTwinning képzésére, majd a Jelentkezés gombra kattintva kövesse az utasításokat. A képzésről szóló bővebb információkat is itt fogja megtalálni.
A felület használatához itt talál segítséget.
 
A továbbképzésre maximum 2x16 fő jelentkezését tudjuk fogadni, aki utána jelentkezik, az várólistára kerül.