eTwinning képzés Budapesten
Ismét megrendezésre kerül a 30 órás, akkreditált „Nemzetközi együttműködések megvalósítása és a digitális kompetencia fejlesztése az eTwinning program keretében” című továbbképzés Budapesten, magyarországi köznevelési intézményben tanító, aktív pedagógusok részére!
Tovább olvasom
Időpont és helyszín: 
2020. február 14-16. – 1122 Budapest, Maros utca 19-21. (2x16 fős csoportok)

Figyelem! A képzés korábban a „Korszerű pedagógiai módszerek és IKT eszközök alkalmazása az eTwinning program keretében" címmel került megrendezésre. Azoknak a pedagógusoknak, akik azt a képzést teljesítették, nem áll módunkban elfogadni a jelentkezését! 

A 30 órás akkreditált képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az eTwinning nemzetközi projektet és annak pedagógiai, módszertani és technológiai alkalmazási lehetőségeit az oktatási intézményekben.
A képzés specialitása, hogy az eTwinning projekt megismertetésén túl - ahhoz korszerű - az oktatás egyéb területeire is adaptálható pedagógiai-módszertani és IKT módszertani ismereteket is biztosítanak a résztvevők számára, mintegy eszközt adva a kezükbe, projektjeik sikeres megvalósításához.

A képzés jelentős része gyakorlati jellegű és az eTwinning portálokon túl, több hasznos, a digitális kompetencia fejlesztéséhez alkalmazható eszközzel ismerkedhetnek meg és ki is próbálhatják azokat: online irodai szoftverek, képmanipuláció, űrlapkészítés, keresztrejtvény, stb.
 
Ebben az időpontban szállást nem áll módunkban biztosítani! 

Az étkezést és a továbbképzés költségeit az eTwinning Program finanszírozza. Étkezési igényét (ételallergia, egyéb igények) kérjük, a képzésszervező felületén jelezze! 

A továbbképzésre kizárólag a Képzésszervező felületen keresztül lehet jelentkezni.
A Képzésszervezőt erre a linkre kattintva éri el.

A regisztráció után a teljes Profil kitöltésére van szükség, továbbképzésre kizárólag akkor tud jelentkezni, ha ezt elvégezte. Az összes adat megadása után, a Képzések menüpontban a legördülő listából válassza ki az Oktatási Hivatal Pedagógiai-szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztályát, keressen rá az eTwinning képzésére, majd a Jelentkezés gombra kattintva kövesse az utasításokat. A képzésről szóló bővebb információkat is itt fogja megtalálni.
A felület használatához itt talál segítséget.
 
Lemondás a képzés megkezdése előtt legfeljebb 6 munkanappal lehetséges. Azt követően, lemondást kizárólag orvosi igazolással (emailben csatolva) fogadunk el!

A továbbképzésre maximum 2x16 fő jelentkezését tudjuk fogadni, aki utána jelentkezik, az várólistára kerül.