eTwinning képzés Budapesten - augusztus 14-16.
Ismét megrendezésre kerül a 30 órás, akkreditált „Nemzetközi együttműködések megvalósítása és a digitális kompetencia fejlesztése az eTwinning program keretében” című továbbképzés Budapesten, magyarországi köznevelési intézményben tanító, aktív pedagógusok részére!
Tovább olvasom
Időpont és helyszín: 
2020. augusztus 14-16. – 1122 Budapest, Maros utca 19-21. (2x16 fős csoportok)

Figyelem! A képzés korábban a „Korszerű pedagógiai módszerek és IKT eszközök alkalmazása az eTwinning program keretében" címmel került megrendezésre. Azoknak a pedagógusoknak, akik azt a képzést teljesítették, nem áll módunkban elfogadni a jelentkezését! 

A 30 órás akkreditált képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az eTwinning nemzetközi projektet és annak pedagógiai, módszertani és technológiai alkalmazási lehetőségeit az oktatási intézményekben.

A virtuális együttműködésekre való felkészítésen kívül, az online/otthonoktatás rendszerében (is) alkalmazható elméleti és gyakorlati tudást is biztosít a továbbképzés. 

Ebben az időpontban szállást vidéki jelentkezőknek tudunk biztosítani. A szállással kapcsolatos további információkat emailben fogjuk küldeni a résztvevőknek. 

A szállást, étkezést, valamint a továbbképzés költségeit az eTwinning Program finanszírozza. (Étkezési igényét (ételallergia, egyéb igények) kérjük, a képzésszervező felületén jelezze majd!)

 A COVID-19 vírushelyzetre való tekintettel, a képzés ideje alatt a biztonságos távolságtartásra (1,5 méter) odafigyelünk, egyúttal javasoljuk a maszkhordást
Amennyiben a képzést megelőző 2 hétben külföldön tartózkodott, kérjük, vegye figyelembe a beutazással és önkéntes/hatósági karanténnal, illetve az aktuális járványügyi intézkedésekkel kapcsolatos iránymutatásokat!

A továbbképzésre kizárólag a Képzésszervező felületen keresztül lehet jelentkezni.
A Képzésszervezőt erre a linkre kattintva éri el.

A regisztráció után a teljes Profil kitöltésére van szükség, továbbképzésre kizárólag akkor tud jelentkezni, ha ezt elvégezte. Ha minden adatot kitöltött, akkor a Meghirdetett képzések menüpontban kattintson a POK képzésekre, majd a szolgáltatóknál keresse meg az Oktatási Hivatal Pedagógiai-szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztályát. Amennyiben megtalálta a Nemzetközi együttműködések megvalósítása és a digitális kompetencia fejlesztése az eTwinning program keretében című képzést, a Jelentkezés gombra kattintva kövesse az utasításokat.
A felület használatához itt talál segítséget.

A továbbképzésre maximum 2x16 fő jelentkezését tudjuk fogadni, aki utána jelentkezik, az várólistára kerül.