eTwinning képzés Budapesten - augusztus 27-29.
Ismét megrendezésre kerül a 30 órás, akkreditált „Nemzetközi együttműködések megvalósítása és a digitális kompetencia fejlesztése az eTwinning program keretében” című ingyenes továbbképzés Budapesten, magyarországi köznevelési intézményben tanító, aktív pedagógusok részére!
Tovább olvasom
Időpont és helyszín: 2021. augusztus 27-29. – 1122 Budapest, Maros utca 19-21. (2x16 fős csoportok)

Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 11., éjfél

Figyelem! A képzés korábban a „Korszerű pedagógiai módszerek és IKT eszközök alkalmazása az eTwinning program keretében" címmel került megrendezésre. 
Azoknak a pedagógusoknak, akik azt a képzést teljesítették, nem áll módunkban elfogadni a jelentkezését! 

A 30 órás akkreditált képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az eTwinning nemzetközi projektet és annak pedagógiai, módszertani és technológiai alkalmazási lehetőségeit az oktatási intézményekben.

A virtuális együttműködésekre (eTwinning projektek megvalósítása) való felkészítésen kívül, az online/otthonoktatás rendszerében (is) alkalmazható elméleti és gyakorlati tudást is biztosít a továbbképzés. 

Ebben az időpontban szállást vidéki jelentkezőknek tudunk biztosítani. A szállással kapcsolatos további információkat emailben fogjuk küldeni a résztvevőknek. 

A szállást, étkezést, valamint a továbbképzés költségeit az eTwinning Program finanszírozza. (Étkezési igényét (ételallergia, egyéb igények) kérjük, a képzésszervező felületén jelezze majd!)

A képzést sikeresen teljesítőknek, a képzést követően tanúsítványt állítunk ki, a továbbképzés 30 kreditpontot ér

Kiemelt járványügyi intézkedések ezúttal nem lesznek érvényben, a maszkviselést és biztonságos távolság megtartását a jelenlévőkre bízzuk. Távolságtartásra lesz lehetőség, valamint a képzés ideje alatt kézfertőtlenítőt biztosítunk a helyszínen. 


A továbbképzésre kizárólag a Képzésszervező felületen keresztül lehet jelentkezni.

A Képzésszervezőt erre a linkre kattintva éri el.

A regisztráció után a teljes Profil kitöltésére van szükség, továbbképzésre kizárólag akkor tud jelentkezni, ha ezt elvégezte. Ha minden adatot kitöltött, akkor a Meghirdetett képzések menüpontban kattintson a POK képzésekre, majd görgessen le, és a szolgáltatóknál keresse meg az Oktatási Hivatal Pedagógiai-szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztályát. Amennyiben megtalálta a Nemzetközi együttműködések megvalósítása és a digitális kompetencia fejlesztése az eTwinning program keretében című képzést, a Jelentkezés gombra kattintva kövesse az utasításokat.

A felület használatához itt talál segítséget.

Figyelem! Amennyiben nem tudja intézményvezetőjével aláíratni és lepecsételtetni a jelentkezés során feltöltendő intézményvezetői hozzájárulást, elegendő, ha az aláírt, lepecsételt példányt a képzés időpontjában hozza magával, illetve a felületre egy kitöltött Word vagy PDF fájlt tölt fel ideiglenesen!