eTwinning képzés Budapesten - október 1-3.
Ismét megrendezésre kerül a 30 órás, akkreditált „Nemzetközi együttműködések megvalósítása és a digitális kompetencia fejlesztése az eTwinning program keretében” című ingyenes továbbképzés Budapesten, magyarországi köznevelési intézményben tanító, aktív pedagógusok részére!
Tovább olvasom
Időpont és helyszín: 2021. október 1-3. – 1122 Budapest, Maros utca 19-21. (2x16 fős csoportok)

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 20., éjfél

Figyelem! A képzés korábban a „Korszerű pedagógiai módszerek és IKT eszközök alkalmazása az eTwinning program keretében" címmel került megrendezésre. 
Azoknak a pedagógusoknak, akik azt a képzést teljesítették, nem áll módunkban elfogadni a jelentkezését! 

A 30 órás akkreditált képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az eTwinning nemzetközi projektet és annak pedagógiai, módszertani és technológiai alkalmazási lehetőségeit az oktatási intézményekben.

A virtuális együttműködésekre (eTwinning projektek megvalósítása) való felkészítésen kívül, az online/otthonoktatás rendszerében (is) alkalmazható elméleti és gyakorlati tudást is biztosít a továbbképzés. 

Ebben az időpontban szállást vidéki jelentkezőknek tudunk biztosítani, 2 ágyas elhelyezéssel. A szállással kapcsolatos további információkat emailben fogjuk küldeni a résztvevőknek. 

A szállást, étkezést, valamint a továbbképzés költségeit az eTwinning Program finanszírozza. (Étkezési igényét ((ételallergia, egyéb igények)) kérjük, a jelentkezési felületen jelezze majd!)

A képzést sikeresen teljesítőknek, a képzést követően 30 óráról szóló tanúsítványt állítunk ki

Kiemelt járványügyi intézkedések ezúttal nem lesznek érvényben, a maszkviselést és biztonságos távolság megtartását a jelenlévőkre bízzuk. Távolságtartásra lesz lehetőség, valamint a képzés ideje alatt kézfertőtlenítőt biztosítunk a helyszínen. 

A képzésre kizárólag az alábbi módon jelentkezhet

1. Regisztráljon a Képzésszervező felületen, majd töltse ki személyes profilját a szükséges adatokkal. Profiljához töltsön fel legalább 2 dokumentumot (diploma másolata, szakmai önéletrajz), ezután 

2. Töltse ki a jelentkezési felületet, és pontosan adja meg az összes szükséges adatot, majd 

3. A jelentkezési felület kitöltését követően, az aktuális, aláírással és pecséttel ellátott intézményvezetői hozzájárulást (letölthető innen) küldje el emailben az etwinning@oh.gov.hu email címre

Ezt követően hozzáadjuk a képzéshez, erről emailben fog értesülni. Ezután nincs több teendője, emailben fogjuk majd keresni. 

Felhívjuk figyelmét, hogy a rendhagyó jelentkezési folyamatra való tekintettel, nem tudjuk elfogadni a jelentkezését, ha a fenti pontok valamelyikét nem teljesíti! Lemondást a továbbképzés előtt legkésőbb 7 munkanappal fogadunk el, ezután csak orvosi igazolás megküldésével mondható le a részvétel. 


Kérdés esetén forduljon hozzánk emailben az etwinning@oh.gov.hu email címen.