eTwinning Szakmai Továbbképző Műhely Bécsben
Az eTwinning Ausztriai Szolgáltató Pontja szakmai továbbképző műhelyt (Professional Development Workshop) szervez Bécsben 2019. december 11-13. között, melynek címe: „Digital Competences & IT Didactics”. A továbbképző műhelyt kezdő és gyakorló eTwinningező pedagógusoknak egyaránt ajánljuk!
A találkozóra olyan magyarországi köznevelési intézményben tanító pedagógusok jelentkezését várjuk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunkák, projekttervezés).

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinning projektek készítése során kiválóan alkalmazható digitális eszközökkel, applikációkkal és új, a digitális kompetenciát fejlesztő és igénylő módszerekkel, valamint egyéb, az e-biztonsággal kapcsolatos honlapokkal és magával az eTwinning programmal is. Természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják. 

Az utazást az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja (Oktatási Hivatal) szervezi és a részvétel költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében állja. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megállapodást köt.

A találkozóra olyan magyar köznevelési intézményben tanító, aktív kollégák jelentkezését várjuk, akik az elmúlt 3 évben nem vettek részt hasonló külföldi találkozón. Egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudjuk biztosítani a programon. 

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlettel e-mailben lehet az etwinning@oh.gov.hu címen 2019. november 10-én éjfélig.

A jelentkezéshez és a projektötlet elkészítéséhez kérjük, tekintse át az eTwinning pályázati kisokosát.