eTwinning Szeminárium Csehországban
Az eTwinning Csehországi Szolgáltató Pontja szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Csehországban, Prága mellett 2019. június 5-8. között, melynek központi témája az „eTwinningben rejlő lehetőségek kicsiknek”. Óvodában és alsó tagozatban (max. 7 éves korosztály) tanító pedagógusoknak ajánljuk!

A találkozóra olyan 3-7 éves korosztályt tanító pedagógusok jelentkezését várjuk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunka, projekttervezés).A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, kapcsolatokat építhetnek kollégákkal, innovatív tanítási módszereket ismerhetnek meg, hasznos digitális eszközöket próbálhatnak ki, és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.Az utazást az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja (Oktatási Hivatal) szervezi és a részvétel költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében állja. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megállapodást köt.
A találkozóra olyan magyar köznevelési intézményben tanító, aktív kollégák jelentkezését várjuk, akik az elmúlt 3 évben nem vettek részt hasonló külföldi találkozón. Egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudjuk biztosítani a programon.
Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlettel* e-mailben lehet az etwinning@oh.gov.hu címen 2019. április 28-án éjfélig

*A jelentkezéshez és a projektötlet elkészítéséhez az eTwinning pályázati kisokos nyújt segítséget.