eTwinning Szeminárium Franciaországban
Az eTwinning Franciaországi Szolgáltató Pontja szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Franciaországban 2019. november 15-17. között, melynek témája a STEM tárgyak (természettudományok, technológia, műszaki tudományok és matematika). A szemináriumot eTwinningben kezdő, középiskolában, STEM tárgyakat tanító pedagógusoknak ajánljuk!
A találkozóra olyan magyarországi középiskolában, STEM tárgyakat (természettudományok, technológia, műszaki tudományok és matematika) tanító pedagógusok jelentkezését várjuk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunkák, projekttervezés).

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, kapcsolatokat építhetnek kollégákkal, innovatív tanítási módszereket ismerhetnek meg, hasznos digitális eszközöket próbálhatnak ki, és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

Az utazást az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja (Oktatási Hivatal) szervezi és a részvétel költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében állja. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megállapodást köt.

A találkozóra olyan magyar köznevelési intézményben tanító, aktív kollégák jelentkezését várjuk, akik az elmúlt 3 évben nem vettek részt hasonló külföldi találkozón. Egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudjuk biztosítani a programon.


Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlettel e-mailben lehet az etwinning@oh.gov.hu címen 2019. szeptember 29-én éjfélig.

Figyelem! A jelentkezéshez és a projektötlet elkészítéséhez kérjük, tekintse át az eTwinning pályázati kisokosát!