eTwinning szeminárium: „Innováció és oktatás – kreatívan az eTwinningben" általános és középiskolai tanároknak

Az eTwinning Máltai Szolgáltató Pontja szakmai szemináriumot szervez: Innováció és oktatás – kreatívan az eTwinningben címmel köznevelési intézményekben tanító általános iskolai és középiskolai oktatóknak.

A konferencia Máltán, 2023. április 20-22. között kerül megrendezésre. A szemináriumon szívesen látják a kezdő/középhaladó eTwinningező pedagógusokat. A konferencia nyelve angol.

A találkozóra alsó tagozatos és középiskolai tanárokat várnak, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt és érdeklődnek az eTwinning iránt, szívesen osztanak meg saját jó gyakorlatokat és nyitottak az újdonságokra is. A konferencián saját laptopra lesz szükség.

A rendezvény során lehetőség nyílik a hálózatépítésre, bevált gyakorlatok megismerésére, valamint projektindításra, amelyen a résztvevők a találkozót követően már el is elkezdhetnek dolgozni a tanítványaikkal.

Az utazást az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja (Oktatási Hivatal) szervezi és a részvétel költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében állja. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megállapodást köt.

A találkozóra olyan magyar köznevelési intézményben tanító pedagógusok jelentkezését várjuk, akik az elmúlt 3 évben az eTwinning program szervezésében nem vettek részt külföldi találkozón. Egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudjuk biztosítani a programon. A nemzetközi találkozón Magyarországról 4 pedagógus vehet részt. A jelentkezés feltétele az ESEP felületen történő regisztráció.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai, Europass önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlettel e-mailben lehet az etwinning-kozpont@oh.gov.hu címen 2023.02.23-ig!

A találkozó programját, időbeosztását ide kattintva olvashatja. Kisebb változtatások még mindig lehetségesek a programban.

A jelentkezéshez és a projektötlet elkészítéséhez az eTwinning pályázati kisokos nyújt segítséget.

 

Regisztrációját követően kérjük töltse ki az alábbi FORMS nyomtatványt.