eTwinning szeminárium: „Iskolai együttműködés a Duna régióban"

Az eTwinning Ausztriai Szolgáltató Pont szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez: Iskolai együttműködés a Duna régióban címmel, melynek helyszíne Krems, Ausztria. A szemináriumra szeretettel várják a köznevelési intézmények felső tagozatán tanító tanárokat, kezdő- és haladó eTwinningezőket. A rendezvényre 2024. június 12-14-e között kerül sor.

A találkozóra olyan, elsősorban (általános iskolai felső tagozatos) tanárokat várnak, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunka, projekttervezés).
 
A részvételhez saját laptop szükséges!

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkedhetnek a Duna régiós oktatási együttműködési lehetőségekkel, eTwinning tréningen vehetnek részt, kapcsolatokat építhetnek kollégákkal, innovatív tanítási módszereket ismerhetnek meg, hasznos digitális eszközöket próbálhatnak ki és természetesen jövendőbeli projekt partnereiket is megismerhetik. A szeminárium helyszíne a Wachau régióban található Krems, amely 2000 óta világörökségi védelmet élvez.

Kérjük, hogy csak érvényes eTwinning/ESEP regisztrációval jelentkezzenek az eseményre!

A szeminárium tervezett programja innen tölthető le.   

Az utazást az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja (Oktatási Hivatal) szervezi és a részvétel költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében állja. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megállapodást köt.

A találkozóra olyan magyar köznevelési intézményben tanító, aktív kollégák jelentkezését várjuk, akik az elmúlt 3 évben nem vettek részt hasonló külföldi találkozón. Egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudjuk biztosítani a programon. 

Jelentkezni angol nyelvű szakmai, Europass önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlettel e-mailben lehet az etwinning-kozpont@oh.gov.hu címen. Kérjük, a dokumentumok elküldését követően töltse ki az alábbi Forms dokumentum-ot 2024. április 29-én éjfélig.

A jelentkezéshez és a projektötlet elkészítéséhez kérjük, tekintse át az eTwinning pályázati kisokosát.