eTwinning Szeminárium Lengyelországban
Az eTwinning Lengyelországi Szolgáltató Pontja szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Lengyelországban, Varsóban 2019. július 4-7. között, melynek központi témája „Vállalkozás az eTwinninggel”. A szemináriumot szakképző intézményekben tanító, kezdő eTwinningező pedagógusoknak ajánljuk!

A találkozóra olyan szakképző intézményekben tanító pedagógusok jelentkezését várjuk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunkák, projekttervezés).
A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, kapcsolatokat építhetnek kollégákkal, innovatív tanítási módszereket ismerhetnek meg, hasznos digitális eszközöket próbálhatnak ki, és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.
Az utazást az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja (Oktatási Hivatal) szervezi és a részvétel költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében állja. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megállapodást köt.

A találkozóra olyan magyar köznevelési intézményben tanító, aktív kollégák jelentkezését várjuk, akik az elmúlt 3 évben nem vettek részt hasonló külföldi találkozón. Egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudjuk biztosítani a programon.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlettel e-mailben lehet az etwinning@oh.gov.hu címen 2019. május 26-án éjfélig. A jelentkezéshez és a projektötlet elkészítéséhez kérjük, tekintse át az eTwinning pályázati kisokosát.