eTwinning Szeminárium Madridban, spanyol nyelven
Az eTwinning Spanyolországi Szolgáltató Pontja SPANYOL nyelvű szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Madridban 2019. november 7-9. között, melynek témája az eTwinning és a klímaváltozás. A szemináriumot kezdő és gyakorló eTwinningező, középiskolában tanító pedagógusoknak ajánljuk!
A találkozóra olyan magyarországi középiskolában tanító pedagógusok jelentkezését várjuk, akiknek spanyol nyelvtudása lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunkák, projekttervezés).

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, kapcsolatokat építhetnek kollégákkal, innovatív tanítási módszereket ismerhetnek meg, hasznos digitális eszközöket próbálhatnak ki, és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

Az utazást az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja (Oktatási Hivatal) szervezi és a részvétel költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében állja. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megállapodást köt.

A találkozóra olyan magyar köznevelési intézményben tanító, aktív kollégák jelentkezését várjuk, akik az elmúlt 3 évben nem vettek részt hasonló külföldi találkozón. Egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudjuk biztosítani a programon.

Jelentkezni spanyol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid spanyol nyelvű projektötlettel e-mailben lehet az etwinning@oh.gov.hu címen 2019. október 6-án éjfélig.

A jelentkezéshez és a projektötlet elkészítéséhez kérjük, tekintse át az eTwinning pályázati kisokosát.