eTwinning szeminárium óvódapedagógusoknak Varsóban
Az eTwinning Lengyelországi Szolgáltató Pontja szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Varsóban 2022. június 30. és július 3. között, melynek témája a „Kreatív tanulási környezet az óvodában”. A szemináriumon szívesen látjuk a kezdő eTwinningező pedagógusokat.
A találkozóra olyan, elsősorban óvodás korosztállyal foglalkozó pedagógusok (továbbá tanítók) jelentkezését várjuk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunka, projekttervezés).

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, kapcsolatokat építhetnek kollégákkal, innovatív tanítási módszereket ismerhetnek meg, hasznos digitális eszközöket próbálhatnak ki, és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják. 

Az utazást az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja (Oktatási Hivatal) szervezi és a részvétel költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében állja. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megállapodást köt.

A találkozóra olyan magyar köznevelési intézményben tanító kollégák jelentkezését várjuk, akik az elmúlt 3 évben az eTwinning program szervezésében nem vettek részt külföldi találkozón. Egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudjuk biztosítani a programon. A találkozón Magyarországról 3 pedagógus vehet részt.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlettel* e-mailben lehet az etwinning@oh.gov.hu címen 2022. június 5. éjfélig.

A találkozó programját, időbeosztását ide kattintva olvashatja.

*A jelentkezéshez és a projektötlet elkészítéséhez az eTwinning pályázati kisokos nyújt segítséget.