eTwinning szeminárium Pozsonyban: Advancing learning and innovation with future-proof skills címmel – online követhető

Az eTwinning Központi Szolgáltató Pont (CSS) szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez: Advancing learning and innovation with future-proof skills címmel, melynek helyszíne: Pozsony, Szlovákia. A szemináriumot középiskolai, illetve szakképző tanároknak szervezik.

Az angol nyelvű rendezvényre 2023. szeptember 28-30-a között kerül sor. A workshopok előadásokból, műhelymunkákból és interaktív tevékenységekből állnak.

Az előzetes szakmai fejlesztő workshop célja, hogy a középfokú oktatásban és a szakmai alapképzésben (IVET) dolgozó tanárokat innovatív tanítási módszerekkel, pedagógiai megközelítésekkel és technológiai eszközökkel lássa el, hogy javítsa tanításuk minőségét és megfeleljen a munkaerőpiac változó igényeinek. Az esemény rámutat arra, hogy integrálni kell az innovációt a középfokú oktatásba és a szakmai alapképzésbe, és előtérbe kell helyezni a transzverzális, valamint a vállalkozói készségeket. Az is ki fog derülni a tanfolyamon, hogy az eTwinning milyen módon tudja támogatni ezeket a folyamatokat.

Az első nap eseményeit az online streamen keresztül bárki követheti majd.

Amennyiben Ön a középfokú oktatásban vagy a szakmai alapképzésben dolgozó pedagógus, oktató vagy intézményvezető, és szeretné az innováció és a technológia segítségével fejleszteni pedagógiai munkájának színvonalát, valamint a diákoknak biztosított tanulási élményt, kapcsolódjon be az élő közvetítésbe!

Csatlakozzon az élő közvetítéshez 2023. szeptember 28-án 15 órakor ezen a linken >>

Bővebb információt az esemény weboldalán érhető el.