eTwinning Szeminárium Pozsonyban - pályázati felhívás
Az eTwinning Szlovákiai Szolgáltató Pontja szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Szlovákiában, Pozsonyban 2019. október 10-12. között, melynek címe „Collaborative activities go beyond communication and exchange of materials”. A szemináriumot kezdő és gyakorló eTwinningező pedagógusoknak egyaránt ajánljuk!
A találkozóra olyan köznevelési intézményekben, 7-15 éves korosztályt tanító pedagógusok jelentkezését várjuk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunkák, projekttervezés).

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, kapcsolatokat építhetnek kollégákkal, innovatív tanítási módszereket ismerhetnek meg, hasznos digitális eszközöket próbálhatnak ki, és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

Az utazást az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja (Oktatási Hivatal) szervezi és a részvétel költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében állja. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megállapodást köt.

A találkozóra olyan magyar köznevelési intézményben tanító, aktív kollégák jelentkezését várjuk, akik az elmúlt 3 évben nem vettek részt hasonló külföldi találkozón. Egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudjuk biztosítani a programon.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlettel e-mailben lehet az etwinning@oh.gov.hu címen 2019. augusztus 4. éjfélig. A jelentkezéshez és a projektötlet elkészítéséhez kérjük, tekintse át az eTwinning pályázati kisokosát.