eTwinning Szeminárium Tiranában
Az eTwinning Albán Szolgáltató Pontja partnerkereső szemináriumot szervez Tirana városában, 2021. szeptember 7 és 9. között, melynek címe: „To Learn Through eTwinning in Pandemic Conditions”. A partnerkereső szemináriumot magyarországi általános iskolában tanító, kezdő eTwinningező pedagógusoknak ajánljuk!

Tovább

A találkozóra olyan magyarországi köznevelési intézményben, általános iskolai korosztályt tanító pedagógusok jelentkezését várjuk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunkák, projekttervezés).

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinning projektek megvalósításának folyamatával, az eTwinning Portállal, digitális eszközökkel, applikációkkal, valamint a Médiatudatosság és digitális oktatás témájában készített jógyakorlatokkal is. Természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

Az esemény előzetes programját erre a linkre kattintva találja.

Az utazást az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja (Oktatási Hivatal) szervezi és a részvétel költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében állja. A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megállapodást köt.

A találkozóra olyan magyar köznevelési intézményben tanító, aktív jogviszonnyal rendelkező kollégák jelentkezését várjuk, akik az elmúlt 3 évben nem vettek részt az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont által finanszírozott külföldi találkozón, és rendelkeznek a kiutazáskor érvényes COVID-19 védettségi igazolvánnyal. Egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudjuk biztosítani a programon.

Figyelem! Az aktuális beutazási szabályok figyelembevételével változhatnak a kiutazás feltételei.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid (minimum 8 mondat) angol nyelvű projektötlettel lehet, melyet az etwinning@oh.gov.hu email címre várunk.

Jelentkezési határidő: 2021. július 11., éjfél

A jelentkezéshez és a projektötlet elkészítéséhez kérjük, tekintse át az eTwinning pályázati kisokosát.