eTwinning webinárium, online workshop – Digitális oktatási projektek alsó tagozatosoknak

Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja 2022-ben is változatos témájú webináriumok keretében nyújt szakmai továbbképzési lehetőségeket a digitális kompetenciafejlesztés iránt érdeklődő pedagógusoknak. Vegyen részt Ön is webináriumonkon, amit az eTwinning nagykövetek tartanak és ismerkedjen meg az eTwinningben rejlő lehetőségekkel.

Az eTwinning projektekben már óvodás kortól egészen a középiskolás korig működnek együtt lelkes diákcsapatok tanáraik segítségével a legváltozatosabb témákban. A projekt megvalósításakor lényeges, hogy valódi együttműködésről beszélhessünk, melyet a tanulók motiválónak, a magukénak érezhetnek. Hogyan érhetjük el mindezt?

A webináriumon alsó tagozatos gyerekekkel megvalósított eTwinning projekteket mutatnak be az előadók. A jógyakorlatok ismertetése közben felhívják a résztvevők figyelmét hatékony web 2.0 alkalmazásokra, melyek más témában, projektekben is jól alkalmazhatók. Az ötletek és gyakorlat így egymásra épülve alapul szolgálhat új projektötletek kidolgozásához.

A részvétel regisztrációhoz kötött! A webinárium linkjét a webinárium napját megelőzően e-mailben fogjuk elküldeni a regisztráció során megadott e-mail címre.

A webináriumon max. 250 fő tud részt venni. A részvételről digitális részvételi igazolást állítunk ki és küldünk a résztvevőknek, ehhez a webinárium során, online jelenléti ív kitöltését kérjük majd.  

Időpont: 2022. november 3. 18:00-19:00

A regisztrációhoz kattintson ide >>

Előadók: 

Fükő Judit - eTwinning nagykövet
Kiss Mónika Mária - eTwinning nagykövet

Az alábbi alkalmazások kerülnek bemutatásra:

  • MadMagz
  • Padlet
  • kollázskészítő alkalmazás
  • Colorillo
  • Canva

Kérdés esetén keressen bennünket az etwinning@oh.gov.hu e-mail címen!