eTwinning webinárium, online workshop – Együttműködés a Kódolás Hetén
Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja 2022-ben is változatos témájú webináriumok keretében nyújt szakmai továbbképzési lehetőségeket a digitális kompetenciafejlesztés iránt érdeklődő pedagógusoknak. Vegyen részt Ön is webináriumunkon, amit az eTwinning nagykövetek tartanak és ismerkedjen meg az eTwinningben rejlő lehetőségekkel.
Az eTwinning projektekben már óvodás kortól egészen a középiskolás korig működnek együtt lelkes diákcsapatok tanáraik segítségével a legváltozatosabb témákban. A projekt megvalósításakor lényeges, hogy valódi együttműködésről beszélhessünk, melyet a tanulók motiválónak, a magukénak érezhetnek. Hogyan érhetjük el mindezt?

Érdekes alkalmazásokkal, őket megmozgató kérdésekkel, ösztönző technikák bevonásával. Erre példa a kódolás, ami fejleszti a diákok algoritmikus gondolkodását, problémamegoldását, és ezzel párhuzamosan rendkívül szórakoztató lehet a partnerek számára.

Webináriumunkon ehhez szeretnénk gyakorlatias ötleteket adni az érdeklődőknek.

A részvétel regisztrációhoz kötött! A webinárium linkjét előzetesen emailben fogjuk elküldeni a regisztráció során megadott e-mail címre.

A webináriumon max. 250 fő tud részt venni. A részvételről digitális részvételi igazolást állítunk ki és küldünk a résztvevőknek, ehhez a webinárium során, online jelenléti ív kitöltését kérjük majd.  

Időpont: 2022. október 10. 18:00-19:00

Regisztrációhoz kattintson ide>>

Előadók: 

Kiss Mónika Mária - eTwinning nagykövet
Skultéty Zoltánné - eTwinning nagykövet

Az alábbi alkalmazások kerülnek bemutatásra

  • Codycolor
  • Bee bot padlórobot

Kérdés esetén keressen bennünket az etwinning@oh.gov.hu e-mail címen!