eTwinning webinárium, online workshop – Party túra: Digitális kalandozás farsang idején
Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont 2023-ban is változatos témájú webináriumok keretében nyújt szakmai továbbképzési lehetőségeket a digitális kompetenciafejlesztés iránt érdeklődő pedagógusoknak.

Vegyen részt Ön is webináriumunkon és ismerkedjen meg az eTwinningben rejlő lehetőségekkel!
Lehet a farsang is eTwinning projektötlet témája? Természetesen! Sőt! Biztosak vagyunk benne, hogy az együttműködő csoportok sok örömet lelhetnek egy ilyen vidám időszakhoz kötődő projektben. A webináriumon ötleteket szeretnénk adni a téma feldolgozására - az előkészítéstől a partnereinkkel megvalósított, közös farsangolásig.

A javasolt eszközöket széles körben felhasználhatjuk: alsó tagozatos gyerekekkel és középiskolásokkal foglalkozó pedagógusok is találhatnak számukra felhasználható digitális ötleteket.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Az alábbi alkalmazások kerülnek bemutatásra

A részvétel regisztrációhoz kötött! A webinárium linkjét előzetesen emailben fogjuk elküldeni a regisztráció során megadott email címre.

A webináriumon max. 250 fő tud részt venni. A részvételről digitális részvételi igazolást állítunk ki és küldünk a résztvevőknek, ehhez a webinárium során, online jelenléti ív kitöltését kérjük majd. 

 

Időpont: 2023. 02.16. 18 óra

A regisztrációhoz kattintson ide >>

Online felület: Microsoft Teams

Előadók: Skultéty Zoltánné, Kiss Mónika