eTwinning webinárium, online workshop – saját eszközök használata a tanórákon

Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont 2023-ban is változatos témájú webináriumok keretében nyújt szakmai továbbképzési lehetőségeket a digitális kompetenciafejlesztés iránt érdeklődő pedagógusoknak.

Vegyen részt Ön is évkezdő webináriumonkon és ismerkedjen meg az eTwinningben rejlő lehetőségekkel!

Korunkban egyre jobban beépülnek a technológiai eszközök az osztálytermi munkába.
 
A „hozd a saját eszközöd” (= Bring Your Own Device, rövidítve BYOD) elv azt jelenti, hogy a tanulók és a pedagógusok saját tulajdonú mobil eszközöket (laptop, netbook, tablet, okostelefon) vihetnek be az iskolába és ott az intézmény által biztosított információkat, applikációkat és szolgáltatásokat érhetnek el vele, a tanulási folyamat támogatása érdekében. Ez a megközelítés mind a pedagógusok, mind a tanulók számára lehetőséget kínál a tanulás új módszereinek felfedezésére.
 
A saját okos eszköz használatának rengeteg előnye van a tanórákon, bár sokan tartanak tőle. A webináriumon olyan alkalmazásokat ismerhetnek meg, melyek ingyenesen elérhetőek és nem csak változatosabbá tudják tenni az órát, de formatív értékelésre is alkalmasak.

Az alábbi alkalmazások kerülnek bemutatásra:
Quizlet Live, Liveworksheets, QR kód olvasó, Padlet

A részvétel regisztrációhoz kötött! A webinárium linkjét a webinárium napján e-mailben fogjuk elküldeni a regisztráció során megadott e-mail címre.

A webináriumon max. 250 fő tud részt venni. A részvételről digitális részvételi igazolást állítunk ki és küldünk a résztvevőknek, ehhez a webinárium során, online jelenléti ív kitöltését kérjük majd.  

Időpont: 2023. január 23. 18:00-19:00

A regisztrációhoz kattintson ide >>

Előadó: 

Benedek Judit - eTwinning nagykövet

Kérdés esetén keressen bennünket az etwinning@oh.gov.hu e-mail címen.