eTwinning webinárium, online workshop – Tanévkezdő ötletek az eTwinningtől
Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja 2022-ben is változatos témájú webináriumok keretében nyújt szakmai továbbképzési lehetőségeket a digitális kompetenciafejlesztés iránt érdeklődő pedagógusoknak.

Csatlakozzon Ön is tanévkezdő TeachMeetünkhöz, amit az eTwinning nagykövetek tartanak és ismerkedjen meg az eTwinningben rejlő lehetőségekkel.

A webinárium első részében röviden bemutatjuk az eTwinninget az iskolák és a tanárok számára, valamint az utóbbi időszak újdonságait, változásait.

A második részben a tanévkezdő első órákra gyűjtünk össze digitális ötleteket. Közösen elkészítünk néhány digitális tanév indító feladatot és játékot. Olyan web 2.0-es alkalmazásokra is felhívjuk a figyelmet, amelyek az egész tanév során megkönnyíthetik a tanárok munkáját és élményszerűbbé tehetik a tanulást.

A részvétel regisztrációhoz kötött! A webinárium linkjét előzetesen e-mailben fogjuk elküldeni a regisztráció során megadott e-mail címre.

A webináriumra 2022. augusztus 25-én (csütörtökön) kerül sor 18:00-19:30-ig.

Regisztrációhoz kattintson ide>>

Előadók

Fekete Zsuzsa - eTwinning nagykövet
Fükő Judit - eTwinning nagykövet
Wölferné Bugovics Magdolna - eTwinning nagykövet
Kissné Sinka Éva - eTwinning nagykövet

A webináriumon max. 250 fő tud részt venni. A részvételről digitális részvételi igazolást állítunk ki és küldünk a résztvevőknek, ehhez a webinárium során, online jelenléti ív kitöltését kérjük majd.  

Kérdés esetén keressen bennünket az etwinning@oh.gov.hu e-mail címen!