eTwinning webinárium – Ünneplés, projektzárás és értékelés

Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja 2023-ban is változatos témájú webináriumok keretében nyújt szakmai továbbképzési lehetőségeket az új módszerek, megközelítések és a digitális kompetenciafejlesztés iránt érdeklődő pedagógusoknak.

Vegyen részt Ön is webináriumonkon és ismerkedjen meg az eTwinningben rejlő lehetőségekkel!

Ünneplés, projektzárás és értékelés

Lassan beköszönt a nyár, érdemes visszatekintenünk a közös projektjeink során elért mérföldkövekre. Ez az időszak tökéletes arra, hogy megünnepeljük a sikereket, felidézzük a remek együttműködéseket és megerősítsük a kapcsolatokat. Emellett fontos, hogy felkészüljünk az előttünk álló új tanévre, amely új lehetőségeket hozhat magával.

A szeptember nemcsak az új tanév kezdete, hanem egy új kaland lehetősége is. Az eTwinning webinárium során olyan ötleteket és inspirációt szeretnénk megosztani, amelyek segítenek új lendülettel és kreatív megoldásokkal kezdeni az új projekteket. Kiemelt figyelmet szentelünk a Quality Label pályázatnak. A diákok elégedettsége és motivációja kiemelkedő fontossággal bír. A webinárium során megismerkedhetünk azokkal a módszerekkel, amelyek segítségével hatékonyan felmérhetjük a diákok igényeit és elégedettségét. Emellett megosztjuk a legjobb gyakorlatokat a diákok motiválására, hogy még élvezetesebbé és eredményesebbé tegyük a tanulási folyamatot.

Az elért eredmények ünneplése mellett fontos a projektzárás és az értékelés. A webinárium során lehetőségünk nyílik megvizsgálni, milyen eredményeket értünk el és mit tanulhatunk ezekből az év során.

Időpont: 2023. június 13. 18:00

Online felület: Microsoft Teams

Előadók:
Kiss Mónika Mária  – eTwinning nagykövet
Skultéty Zoltánné – eTwinning nagykövet 

A részvétel regisztrációhoz kötött! A webinárium linkjét előzetesen emailben fogjuk elküldeni a regisztráció során megadott email címre.

A webináriumon max. 250 fő tud részt venni. A részvételről digitális részvételi igazolást állítunk ki és küldünk a résztvevőknek, ehhez a webinárium során, online jelenléti ív kitöltését kérjük majd. 

A regisztrációhoz kattintson ide >>

Kérdés esetén keressen bennünket az etwinning@oh.gov.hu e-mail címen.