eTwinning webináriumok – Minősített projektek
Hogyan lehet kiváló eTwinning projektet készíteni, amivel akár az éves eTwinning Magyarország versenyre is eljuthatnak diákjaikkal?  
Regisztráljanak webináriumainkra és ismerkedjenek meg aktív eTwinningezők kiváló projektjeivel!

Tovább

Hogyan lehet sikeres eTwinning projektet indítani, mely hazai és akár európai minősítéseket is kaphat, illetve mellyel még az eTwinning Magyarország Versenyre is jelentkezhetnek? Milyen eszközökkel és kooperációs feladatokkal lehet díjnyertes projektet készíteni hazai és nemzetközi együttműködésekben? Hogyan hatott a világjárvány és a digitális oktatás a projektkészítésre?

Ezekre és még több kérdésre kaphatnak választ, ha csatlakoznak az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont által szervezett webinárium-sorozathoz, ahol aktív eTwinningező pedagógusok mutatják be díjnyertes projektjeiket.

 

A részvétel regisztrációhoz kötött! A webinárium linkjét előzetesen emailben fogjuk elküldeni a regisztráció során megadott email címre!

Időpont:

Minősített projektek II. rész: 2021. március 1., 19:00

Előadók:

  • Suszterné Fükő Judit: Fairy Garden c. projekt
  • Tóth Annamária: Our world is one, waste is zero c. projekt
  • Kalocsa Ibolya: Zukunft – voll im Blick? c. projekt

Regisztrációhoz kattintson ide (www.is.gd/otduwj)

 

A webináriumon max. 250 fő tud részt venni. A részvételről digitális részvételi igazolást állítunk ki és küldünk a résztvevőknek, ehhez a webinárium során, online jelenléti ív kitöltését kérjük majd. Online eseményekkel kapcsolatos házirendünket ide kattintva olvashatja. 

Kérdés vagy probléma keressenek bennünket az etwinning@oh.gov.hu email címen.