Figyelem!
Tájékoztatás és technikai segítség az ESEP oldalon!

Amint arról korábbi cikkeinkből értesülhettek, 2022. október 1-től az eTwinning régi platformja és a School Education Gateway  a korábbi formájában megszűnt és beolvadt az Európai Iskolai Oktatási Platformba/European School Education Platform, (ESEP) - minden tartalom és szolgáltatás egy helyen érhető el a https://school-education.ec.europa.eu címen. Az átállás megkönnyítésére az ESEP platformon létrehoztak egy támogató oldalt, ahol a fontosabb technikai információkat osztják meg a felhasználókkal.


European School Education Platform Support

Az European School Education Platform Support (esep-support.eu) https://www.esep-support.eu/hu oldal egy tájékoztató felület, ahol az induláshoz szükséges legfontosabb lépésekről osztanak meg tájékoztató anyagokat és amit folyamatosan frissítenek az alapvető problémák és megoldások leírásával.

Az eddig megjelent három cikket magyar fordításban itt olvashatják:

Ezenkívül az ESEP oldalon rendszeresen frissítik a Questions and Answers | ESEP (europa.eu) tartalmait is, itt értesülhetnek a legújabb frissítésekről és javításokról, kérjük ezt az oldalt is kísérjék figyelemmel: https://school-education.ec.europa.eu/en/qa