Hazai továbbképzési lehetőségek az eTwinninggel, 2020-ban is!
Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont számtalan szakmai továbbképzési lehetőségről gondoskodik a program iránt érdeklődő, illetve a programban résztvevő pedagógusok számára. A lehetőségek tárháza 2020-ban is nyitva áll a projektalapú, digitális kompetenciafejlesztés és az egész Európán átívelő eTwinning Program felé nyitott, köznevelési intézményekben dolgozó, aktív pedagógusoknak! Cikkünkben a 2020-ban tervezett lehetőségekkel kapcsolatban osztunk meg néhány információt.
Tovább olvasom
Hazai akkreditált pedagógustovábbképzéseinket jövőre is ingyenesen rendezzük meg Budapesten. 30 órás továbbképzéseinkre a Képzésszervező felületen tudnak jelentkezni az érdeklődők, a képzések nyilvános meghirdetésétől kezdve, egészen a jelentkezés lezárásáig. A Képzésszervező felület használatáról erre a linkre kattintva olvashat többet. A képzések meghirdetésekor a felhívásban is részletesen leírjuk a jelentkezés folyamatát. Kérjük, figyelmesen jelentkezzen majd a képzésre!

Dátumok:
2020. február 14-16.
2020. március 6-8.  

Első, janári képzésünkre a fenti dátumra kattintva tudja leadni jelentkezését. Amennyiben a februári vagy márciusi időpont felel meg Önnek, kérjük, írjon emailt az etwinning@oh.gov.hu címre nevével, telefonszámával és az Önnek megfelelő időponttal, hogy fel tudjuk venni a várólistánkra. Ezt követően, a várólistán szereplők emailes értesítést kapnak majd a jelentkezési felület megnyitásáról.