Iskolai közösségek kistérségi településeken -Online Workshop
„Iskolai közösségek kistérségi településeken” címmel kerül megrendezésre a következő Online eTwinning PDW (Szakmai Továbbképző Műhely). A Központi Szolgáltató Pont szervezésében megvalósuló eseményre 2022. április 12., éjfélig tudnak jelentkezni. További információ a részletes leírásban.
Az online eseményre olyan magyarországi, vidéki vagy kistelepülési intézményben dolgozó, a téma iránt érdeklődő, kezdő vagy haladó eTwinningező pedagógusokat keresünk (tanárok és óvodapedagógusok egyaránt), akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi az eseményen való aktív, eredményes részvételt.

A program témája, hogy az eTwinning kínálta lehetőségeket hogyan lehet a lehető legsikeresebben felhasználni a vidéki, kistelepülési intézmények tanulói, pedagógusi és szülői közösségére.

Jelentkezési határidő: 2022. április 12., éjfél

Az esemény időpontja: 2022. április 27-29.

Jelentkezés és részvétel menete: A jelentkezési felület kitöltésével tudják jelezni részvételi szándékukat. Kitöltést követően kérjük, adják meg projektötletüket. A Magyarországi Szolgáltató Pont a jelentkezők közül fogja kiválasztani azt a 2 pedagógust, aki részt vesz majd az eseményen. A résztvevőket e-mailben fogjuk értesíteni, majd elérhetőségüket megadjuk a szervezőknek.

A részvételhez az eseményt megelőzően rendelkezniük kell eTwinning regisztrációval, az www.etwinning.net felületen.

A eseményt követően egy online kérdőíves visszajelzést kérünk majd a résztvevőktől, melyben lehetőségük lesz megosztani tapasztalataikat, véleményüket és esetleges kérdéseiket.

Az előzetes programot és időbeosztást erre a linkre kattintva olvashatja.

 Amennyiben az eseménnyel vagy jelentkezéssel kapcsolatban kérdésük lenne, keressenek bennünket az etwinning@oh.gov.hu email címen!