Jelentkezés Online eTwinning Szemináriumra
Online eTwinning Szemináriumot szervez a Lengyelországi Szolgáltató Pont, Creative Media Literacy With eTwinning címmel. A háromnapos online eseményre 2021. június 13., éjfélig tudnak jelentkezni. További információ a részletes leírásban.

Tovább

Az online eseményre olyan magyarországi köznevelési és szakképzési intézményben dolgozó, 10 évnél idősebb gyermekeket tanító, érdeklődő vagy kezdő eTwinningező pedagógusokat keresünk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi a szemináriumon való aktív, eredményes részvételt.

Az esemény programja rávilágít arra, hogy az eTwinning hogyan segíti és könnyíti meg a médiaműveltségre nevelést és a félretájékoztatás elleni küzdelmet az iskola falai között.

Ezen kívül részletesen megismerhetik az eTwinning programot és a nemzetközi virtuális együttműködésekben rejlő lehetőségeket. Továbbá olyan kollaboratív eszközöket láthatnak és használhatnak, melyeket a projektkészítésen kívül, mind az online, mind a tantermi oktatásban felhasználhatnak.

Jelentkezési határidő: 2021. június 13., éjfél

Esemény időpontja: 2021. június 30 – július 2.

Jelentkezés és részvétel menete: A jelentkezési felület kitöltésével tudják jelezni részvételi szándékukat. A kitöltés során kérjük, adják meg projektötletüket. A Magyarországi Szolgáltató Pont a jelentkezők közül fogja kiválasztani azt a 2 pedagógust, aki részt vesz majd az eseményen. A résztvevőket emailben fogjuk értesíteni, majd elérhetőségüket megadjuk a szervezőknek.

Kérjük, a jelentkezés előtt alaposan gondolja át, hogy a rendezvény időpontjában szabaddá tudja-e tenni magát és részt tud-e venni a szeminárium legalább kétharmadán. Az eseményre mobil eszközön keresztül is bekapcsolódhat.

A részvételhez rendelkezniük kell eTwinning regisztrációval, az www.etwinning.net felületen.

Az eseményt követően egy online kérdőíves visszajelzést kérünk majd a résztvevőktől, melyben lehetőségük lesz megosztani tapasztalataikat, véleményüket és esetleges kérdéseiket.

Előzetes program és időbeosztás erre a linkre kattintva olvasható

 

Amennyiben az eseménnyel vagy jelentkezéssel kapcsolatban kérdésük lenne, keressenek bennünket az etwinning@oh.gov.hu email címen!