Közép-dunántúli régió: Fekete Zsuzsa
Fekete Zsuzsa vagyok, angol – orosz – történelem - pedagógia szakos tanár. Iskolám a győri Péterfy Sándor Evangélikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda AMI és Kollégium. Tanítási tapasztalattal rendelkezem mind az általános iskolai, a gimnáziumi, a szakközépiskolai nyelvoktatásban, mind a felnőttképzésben. Részmunkaidőben Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának munkatársaként az oktatási intézmények és az önkormányzat közötti kapcsolatok ápolásáért felelek.

Elkötelezett híve vagyok a digitális technológiával támogatott oktatási módszereknek és a projektpedagógiának. Számos projektben vettem részt mind iskolai, mind városi szinten. Így személyes tapasztalataim alapján tudok szakmai támogatást nyújtani pedagógus kollégáimnak.

Meggyőződésem, hogy az eTwinning, az európai pedagógusok közösségi portáljaként, nagyszerű lehetőségeket kínál az iskolák számára. A közép-dunántúli régió nagyköveteként célomnak tekintem, hogy ezek a lehetőségek minél több iskolába eljussanak. Fontosnak tartom, hogy régiómban minél többen kezdjék használni az eTwinninget hazai és nemzetközi kapcsolatok kialakítására, ápolására, partnerkeresés támogatására, projektek indítására, lebonyolítására és szakmai fejlődésükhöz.

Jó szívvel ajánlom segítségemet, mindazoknak, akik a fenti lehetőségekkel élni kívánnak.

E-mail címem: fekete.zsuzsa@oh.gov.hu