Közép-dunántúli régió: Fekete Zsuzsa
Fekete Zsuzsa vagyok, angol – orosz – történelem - pedagógia szakos tanár. Munkahelyem a győri Péterfy Sándor Evangélikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium. Tanítási tapasztalattal rendelkezem mind az általános iskolai, a gimnáziumi, a szakközépiskolai nyelvoktatásban, mind a felnőttképzésben. Iskolánk diákjai számára rendszeresen szervezek utazásokat az Egyesült Királyságba. Több nemzetközi projektben vettem már részt.
Az eTwinning és a digitális technológiával támogatott oktatási módszerek a felnövekvő „Z és Alfa generációk” számára élvezetesebbé, élményszerűbbé teszik a tanulás folyamatát, hozzájárulnak a mai világban nélkülözhetetlen interkulturális szemlélet formálásához és a munkaerőpiacra történő hatékony felkészüléshez.
Meggyőződésem, hogy az eTwinning, az európai pedagógusok közösségi portáljaként, nagyszerű lehetőségeket kínál. A közép-dunántúli régió nagyköveteként célomnak tekintem, hogy ezek a lehetőségek minél több kollégához és diákhoz eljussanak. Fontosnak tartom, hogy régiómban minél többen kezdjék használni az eTwinninget hazai és nemzetközi kapcsolatok kialakítására, ápolására, partnerkeresés támogatására, projektek indítására, lebonyolítására és szakmai fejlődésükhöz.
Jó szívvel ajánlom segítségemet, mindazoknak, akik a fenti lehetőséggel élni kívánnak.
E-mail címem: fekete.zsuzsa@oh.gov.hu