Mentális egészség az óvodában és az általános iskolában - eTwinning szeminárium Lipcsében, 2024. március 14-16.

Az eTwinning Német Szolgáltató Pont (NSO) német nyelvű szemináriumot szervez 2024. március 14-16-a között Lipcsében, Németországban „Wohlfühlen im Kindergarten und in der Grundschule” címmel, óvodapedagógusoknak és általános iskolai tanároknak.


A szeminárium témája: Mentális egészség az óvodában és az általános iskolában

A workshop előadásokból, műhelymunkákból és interaktív tevékenységekből áll, az eseményt az eTwinning projektek létrehozásának szentelik. A résztvevők a helyszínen fognak tudni projektet indítani, vagy egy újonnan alapított projektbe belépni. A workshopon lehetőségük lesz helyi, illetve más országokból érkező kollégákkal megismerkedni, partneriskolákat találni és közös projektet indítani.
Az érdeklődők a szeminárium során többek között az alábbi témákkal ismerkedhetnek meg:

  • ESEP eTwinning platform
  • Projekttervezés, projektindítás lépései
  • Jógyakorlatok bemutatása
  • TestvérTér használata
  • eTwinning és Erasmus+ finanszírozás iskoláknak

A szeminárium tervezett programja innen tölthető le. 

Kérjük, hogy csak érvényes eTwinning/ESEP regisztrációval (ESEP validated) jelentkezzenek az eseményre!

Az utazást az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja (Oktatási Hivatal) szervezi és a részvétel költségeit (szállás, ellátás és kiutazás) teljes egészében állja. 
A találkozóra olyan magyar köznevelési intézményben tanító, aktív kollégák jelentkezését várjuk, akik az elmúlt 3 évben nem vettek részt hasonló külföldi találkozón. Egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudjuk biztosítani a programon. 

A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megállapodást köt.

Jelentkezni német/magyar nyelvű szakmai, Europass önéletrajzzal és egy rövid német nyelvű projektötlettel e-mailben lehet az etwinning-kozpont@oh.gov.hu címen. Kérjük, a dokumentumok elküldését követően töltse ki a következő Forms dokumentum-ot 2024. január 29-én éjfélig.

A jelentkezéshez és a projektötlet elkészítéséhez kérjük, tekintse át az eTwinning pályázati kisokosát.