Multilaterális szeminárium Jordániában, 2023. október 16-18.

Az eTwinning Jordán Szolgáltató Pont (NSO) multilaterális szemináriumot szervez 2023. október 16-18. között Jordániában. A szemináriumra szeretettel várják azokat a pedagógusokat, akik vállalják, hogy angol nyelvű projektet készítenek, amelyek a 21. századi eszközök felhasználásával növelik az innovációt és a kreativitást. A projektek kapcsolódhatnak zenéhez, technológiához, művészethez, gasztronómiai hagyományokhoz, játékosításhoz, különös hangsúllyal az innovációra és az információs technológiák felhasználására.

Az eTwinning tapasztalat terén vegyes célcsoportot várnak a szervezők, egyaránt várják a kezdő és tapasztalt oktatókat, elősegítve az egymástól tanulás folyamatát.

A szeminárium minden érdeklődő számára nyitott lesz, a résztvevőket csoportokra osztják annak alapján, milyen szinten oktatnak.

A szemináriumot szakmai intézményekkel együttműködve szervezik, akik műhelymunkákat és workshopokat vezetnek majd.

A szeminárium nyelve angol.

Kérjük, hogy csak érvényes eTwinning/ESEP regisztrációval (ESEP validated) jelentkezzenek az eseményre!

Az utazást az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja (Oktatási Hivatal) szervezi és a részvétel költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében állja. A találkozóra olyan magyar köznevelési intézményben tanító, aktív kollégák jelentkezését várjuk, akik az elmúlt 3 évben nem vettek részt hasonló külföldi találkozón. Egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudjuk biztosítani a programon. 

A nyertes pályázókkal az Oktatási Hivatal megállapodást köt.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai, Europass önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlettel e-mailben lehet az etwinning-kozpont@oh.gov.hu címen. Kérjük, a dokumentumok elküldését követően töltse ki az alábbi Forms dokumentum-ot 2023. szeptember 7-én éjfélig.

A jelentkezéshez és a projektötlet elkészítéséhez kérjük, tekintse át az eTwinning pályázati kisokosát.