Nyugat-dunántúli régió: Wölferné Bugovics Magdolna
Wölferné Bugovics Magdolna vagyok, angol szakos tanár. A Vas megyei Rum község általános iskolájában, a Rumi Rajki István Általános Iskolában dolgozom 1995 óta. 2016-ban csatlakoztam az eTwinning Programhoz, mely azóta is folyamatos inspirációt nyújt számomra a szakmai fejlődést elősegítő továbbképzéseknek és nemzetközi együttműködéseknek köszönhetően.  

Igyekszem tanítványaim számára motiváló, ingergazdag környezetet biztosítani és a nyelvtanuláshoz való pozitív hozzáállásukat fenntartani. Úgy vélem, hogy az eTwinning projektek remek lehetőséget biztosítanak nemcsak arra, hogy diákjaim valós, életszerű helyzetekben alkalmazhassák a tanórákon elsajátított ismereteket, hanem arra is, hogy fejleszthessék 21. századi készégeiket.

Szívesen tartok tájékoztatót munkaközösségek, tantestületek számára az eTwinningről, annak előnyeiről. Készségesen megosztom tapasztalataimat az érdeklődő kollégákkal. Bízom benne, hogy a Nyugat-dunántúli régióban is minél több pedagógus csatlakozik majd az eTwinning közösséghez.

E-mail címem: wolferne.magdolna@oh.gov.hu