Online eszközök a tanulók együttműködéséhez - eTwinning webinárium
Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pontja 2023-ban is változatos témájú webináriumok keretében nyújt szakmai továbbképzési lehetőségeket az új módszerek, megközelítések és a digitális kompetenciafejlesztés iránt érdeklődő pedagógusoknak.

Vegyen részt Ön is webináriumonkon és ismerkedjen meg az eTwinningben rejlő lehetőségekkel!

Online eszközök a tanulók együttműködéséhez az eTwinning programmal:

Korunk jellemzője a digitalizáció, a különböző technológiai vívmányok egyre szélesebb körben segítik mindennapjainkat. Az oktatásban is egyre nagyobb teret kapnak az alternatív megoldások, melyek digitális eszközök segítségével mozdítják előre az oktatási folyamatokat. A webinárium során különböző, az oktatásba beépíthető és a tanulói együttműködést segítő online alkalmazások és weboldalak kerülnek bemutatásra.A webináriumon az eTwinning program által nyújtott lehetőségek, valamint az alábbi alkalmazások kerülnek bemutatásra:

PlayPosit, Open AI ChatGPT, Tricider, Trello, LearningSnack

Időpont: 2023. április 12. 17.00 óra

Online felület: Microsoft Teams

Előadók:

Hegedüs Beáta - eTwinning nagykövet

Fükő Judit – eTwinning nagykövet

 

A részvétel regisztrációhoz kötött! A webinárium linkjét előzetesen emailben fogjuk elküldeni a regisztráció során megadott email címre.

A webináriumon max. 250 fő tud részt venni. A részvételről digitális részvételi igazolást állítunk ki és küldünk a résztvevőknek, ehhez a webinárium során, online jelenléti ív kitöltését kérjük majd. 

A regisztrációhoz kattintson ide >>


Kérdés esetén keressen bennünket az etwinning@oh.gov.hu e-mail címen.