Online eTwinning Éves Konferencia - Médiaműveltség és félretájékoztatás
Az eTwinning Központi Szolgáltató Pontja idén is online rendezi meg az év legfontosabb eTwinning-eseményét, 2021. október 28-30. között. Az eseményre 2021. október 3. éjfélig jelentkezhet. További információ a részletes leírásban. 

Tovább

Az online eseményre olyan magyarországi köznevelési és szakképzési intézményben tanító, kezdő vagy haladó eTwinningező pedagógusokat keresünk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi a konferencián való aktív, eredményes részvételt.

Az esemény programja rávilágít arra, hogy az eTwinning hogyan segíti és könnyíti meg a médiaműveltségre nevelést és a félretájékoztatás elleni küzdelmet az iskola falai között.

Jelentkezési határidő: 2021. október 3., éjfél

Esemény időpontja: 2021. október 28-30.

Jelentkezés és részvétel menete: A jelentkezési felület kitöltésével tudják jelezni részvételi szándékukat. A kitöltés során kérjük, adják meg projektötletüket. A Magyarországi Szolgáltató Pont a jelentkezők közül fogja kiválasztani azt a 7 pedagógust, aki részt vesz majd az eseményen. A résztvevőket emailben fogjuk értesíteni, majd elérhetőségüket megadjuk a szervezőknek.

Kérjük, a jelentkezés előtt alaposan gondolja át, hogy a rendezvény időpontjában szabaddá tudja-e tenni magát és részt tud-e venni a szeminárium legalább kétharmadán. Az eseményre mobil eszközön keresztül is bekapcsolódhat.

A részvételhez rendelkezniük kell eTwinning regisztrációval, az www.etwinning.net felületen. A részvételről digitális részvételi oklevelet állít ki a Központi Szolgáltató Pont. 

Az eseményt követően egy online kérdőíves visszajelzést kérünk majd a résztvevőktől, melyben lehetőségük lesz megosztani tapasztalataikat, véleményüket és esetleges kérdéseiket.

Előzetes program és időbeosztás

 0

 

Amennyiben az eseménnyel vagy jelentkezéssel kapcsolatban kérdésük lenne, keressenek bennünket az etwinning@oh.gov.hu email címen!