Online eTwinning Szakmai Továbbképző Műhely – felhívás
Reshaping IVET image and attractiveness through Media Literacy címmel kerül megrendezésre a 2021-es év első Online eTwinning PDW-je (Szakmai Továbbképző Műhely). A Központi Szolgáltató Pont szervezésében megvalósuló eseményre 2021. március 11., éjfélig tudnak jelentkezni. További információ a részletes leírásban.

Tovább

Az online eseményre olyan magyarországi szakképzési intézményben dolgozó, érdeklődő, kezdő vagy haladó eTwinningező pedagógusokat keresünk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi az eseményen való aktív, eredményes részvételt.

A program témája a szakképző intézmények, és a szakképzés népszerűsítésének, és a tanulás, illetve tanítás modernizációjának a fontossága, valamint, hogy az eTwinning kínálta lehetőségeket hogyan lehet a lehető legsikeresebben felhasználni.  A média segítségével megnövekedhet a szakképzés népszerűsége mind a fiatalok, mind családjaik között. Az eTwinning projektek készítése lehetővé teszi, hogy szakképző intézmények is részt vegyenek virtuális partnerségekben, szaktárgyak és a szakképzéshez tartozó tudás feldolgozásával.

Jelentkezési határidő: 2021. március 11., éjfél

Időpont: 2021. március 24-26.

Jelentkezés és részvétel menete: A tudják jelezni részvételi szándékukat. Kitöltést követően kérjük, adják meg projektötletüket. A Magyarországi Szolgáltató Pont a jelentkezők közül fogja kiválasztani azt a 2 pedagógust, aki részt vesz majd az eseményen. A résztvevőket emailben fogjuk értesíteni, majd elérhetőségüket megadjuk a szervezőknek.

A részvételhez rendelkezniük kell eTwinning regisztrációval, az www.etwinning.net felületen.

A eseményt követően egy online kérdőíves visszajelzést kérünk majd a résztvevőktől, melyben lehetőségük lesz megosztani tapasztalataikat, véleményüket és esetleges kérdéseiket.

 

Az előzetes programot és időbeosztást erre a linkre kattintva olvashatja.