Online eTwinning Szakmai Továbbképző Műhely – felhívás
The Mediating Role of eTwinning in Small School Communities címmel kerül megrendezésre a következő Online eTwinning PDW (Szakmai Továbbképző Műhely). A Központi Szolgáltató Pont szervezésében megvalósuló eseményre 2021. április 11., éjfélig tudnak jelentkezni. További információ a részletes leírásban.

Tovább

Az online eseményre olyan magyarországi, vidéki vagy kistelepülési intézményben dolgozó, érdeklődő, kezdő vagy haladó eTwinningező pedagógusokat keresünk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi az eseményen való aktív, eredményes részvételt.

A program témája, hogy az eTwinning kínálta lehetőségeket hogyan lehet a lehető legsikeresebben felhasználni a vidéki, kistelepülési intézmények tanulói, pedagógusi és szülői közösségére.

Az eTwinning projektek készítése lehetővé teszi, hogy a vidéki intézmények is aktívan részt vegyenek virtuális partnerségekben, a tanári, diák és szülői közösségek bevonásával.

Jelentkezési határidő: 2021. április 11., éjfél
Esemény időpontja: 2021. április 21-23.

Jelentkezés és részvétel menete: A jelentkezési felület kitöltésével tudják jelezni részvételi szándékukat. Kitöltést követően kérjük, adják meg projektötletüket. A Magyarországi Szolgáltató Pont a jelentkezők közül fogja kiválasztani azt a 2 pedagógust, aki részt vesz majd az eseményen. A résztvevőket emailben fogjuk értesíteni, majd elérhetőségüket megadjuk a szervezőknek.

A részvételhez rendelkezniük kell eTwinning regisztrációval, az www.etwinning.net felületen.

A eseményt követően egy online kérdőíves visszajelzést kérünk majd a résztvevőktől, melyben lehetőségük lesz megosztani tapasztalataikat, véleményüket és esetleges kérdéseiket.

Az előzetes programot és időbeosztást erre a linkre kattintva olvashatja.

 

 Amennyiben az eseménnyel vagy jelentkezéssel kapcsolatban kérdésük lenne, keressenek bennünket az etwinning@oh.gov.hu email címen!