Online eTwinning Szakmai Továbbképző Műhely – felhívás
Critical Digital Literacy with eTwinning címmel kerül megrendezésre a következő Online eTwinning PDW (Szakmai Továbbképző Műhely). A Központi Szolgáltató Pont szervezésében megvalósuló eseményre 2021. május 9., éjfélig tudnak jelentkezni. További információ a részletes leírásban.

Tovább

Az online eseményre olyan magyarországi, köznevelési intézményben dolgozó, érdeklődő, kezdő vagy haladó eTwinningező pedagógusokat keresünk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi az eseményen való aktív, eredményes részvételt.

A program témája a médiaműveltség fontossága a mindennapi oktatás, illetve eTwinning projektek készítése során. Médiaismeret, félretájékoztatás, felelősségvállalás és szerzői jogok, valamint sok más téma is fókuszban lesz.

Az eTwinning projektek készítése lehetővé teszi, hogy a médiaműveltség kiemelt hangsúlyt kapjon a mindennapi oktatás során, otthoni vagy iskolai környezetben egyaránt.  

Jelentkezési határidő: 2021. május 9., éjfél

Esemény időpontja: 2021. május 26-28.

Jelentkezés és részvétel menete: A jelentkezési felület kitöltésével tudják jelezni részvételi szándékukat. Kitöltést követően kérjük, adják meg projektötletüket. A Magyarországi Szolgáltató Pont a jelentkezők közül fogja kiválasztani azt a 4 pedagógust, aki részt vesz majd az eseményen. A résztvevőket emailben fogjuk értesíteni, majd elérhetőségüket megadjuk a szervezőknek.

A részvételhez rendelkezniük kell eTwinning regisztrációval, az www.etwinning.net felületen.

A eseményt követően egy online kérdőíves visszajelzést kérünk majd a résztvevőktől, melyben lehetőségük lesz megosztani tapasztalataikat, véleményüket és esetleges kérdéseiket.

 

Az előzetes programot és időbeosztást erre a linkre kattintva olvashatja.

 

 Amennyiben az eseménnyel vagy jelentkezéssel kapcsolatban kérdésük lenne, keressenek bennünket az etwinning@oh.gov.hu email címen!