Online eTwinning Szakmai Továbbképző Műhely – felhívás
Media Literacy Education in Early Childhood Education and Care címmel kerül megrendezésre a következő Online eTwinning PDW (Szakmai Továbbképző Műhely). A Központi Szolgáltató Pont szervezésében megvalósuló eseményre 2021. szeptember 19., éjfélig tudnak jelentkezni. További információ a részletes leírásban.

Az online eseményre olyan magyarországi, óvodákban és általános iskola alsó osztályaiban tanító, érdeklődő, kezdő vagy haladó eTwinningező pedagógusokat keresünk, akiknek angol nyelvtudása lehetővé teszi az eseményen való aktív, eredményes részvételt.

A program témája, hogy az eTwinning kínálta lehetőségeket hogyan lehet a lehető legsikeresebben fejleszteni a kreativitást kisgyermekkorban. Egyebek mellett a digitális technológiák kisgyermekkorban történő alkalmazását és a médiatudatosság fontosságát is megismerhetik a résztvevők.

Az eTwinning program támogatja a már egészen kicsi gyerekek bevonásával készült projektek létrejöttét is. Játékos, egyszerű és színvonalas projektekkel színesíthetik meg a mindennapi óvodai foglalkozásokat.

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 19., éjfél

Esemény időpontja: 2021. szeptember 29. – október 1.

Jelentkezés és részvétel menete: A jelentkezési felület kitöltésével tudják jelezni részvételi szándékukat. Kitöltést követően kérjük, adják meg projektötletüket. A Magyarországi Szolgáltató Pont a jelentkezők közül fogja kiválasztani azt a 2 pedagógust, aki részt vesz majd az eseményen. A résztvevőket emailben fogjuk értesíteni, majd elérhetőségüket megadjuk a szervezőknek.

Kérjük, a jelentkezés előtt alaposan gondolja át, hogy a rendezvény időpontjában szabaddá tudja-e tenni magát és részt tud-e venni a PDW legalább kétharmadán. Az eseményre mobil eszközön keresztül is bekapcsolódhat.

A részvételhez rendelkezniük kell eTwinning regisztrációval, az www.etwinning.net felületen.

A eseményt követően egy online kérdőíves visszajelzést kérünk majd a résztvevőktől, melyben lehetőségük lesz megosztani tapasztalataikat, véleményüket és esetleges kérdéseiket.

 

Az előzetes programot és időbeosztást erre a linkre kattintva olvashatja.

 

 Amennyiben az eseménnyel vagy jelentkezéssel kapcsolatban kérdésük lenne, keressenek bennünket az etwinning@oh.gov.hu email címen!